Δήμαρχος Λευκάδας: Θα προχωρήσουμε σε αναγκαστική απαλλοτρίωση του Νταμαριού. Έγιναν εγκλήματα τα τελευταία σαράντα χρόνια


Στις επιδιώξεις του Δήμου Λευκάδας είναι  να γίνει νέος δρόμος ασφαλής στην Απόλπαινα, καθώς και αποκατάσταση του Νταμαριού, είπε στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο ο Δήμαρχος Λευκάδας Κώστας Δρακονταειδής.

Μάλιστα ο δήμος Λευκάδας σε δεύτερο χρόνο θα προχωρήσει σε αναγκαστική απαλλοτρίωση αυτού, λέγοντας ότι το νταραβέρι θα τελειώσει.

“Πρόκειται περί εγκλημάτων που έγιναν τα τελευταία σαράντα χρόνια και που κανείς δεν έβλεπε τίποτα και ξαφνικά ορισμένοι τα θυμούνται τώρα και δεν γίνεται να λυθούν στα 3μιση χρόνια της σημερινής δημοτικής αρχής.”

Στο ζήτημα που τέθηκε για την ελεγχόμενη έκρηξη είπε ότι αυτή η λύση δεν είναι εφικτή καθώς τόσο το ΙΓΜΕ αλλά και οι γεωτεχνικοί  απάντησαν ότι μπορεί αυτή να γίνει μέσω ειδικών αλπινιστών από την Ελβετία, αλλά ακόμα και να έρθουν και να γίνουν οι ελεγχόμενες εκρήξεις, δεν διασφαλίζεται το επιθυμητό αποτέλεσμα, ωστόσο αυτά θα τα αποφασίζουν οι ειδικοί.

Για αυτό και η πρόταση που κάνει η τεχνική υπηρεσία του δήμου αλλά κατανοεί και το υπουργείο είναι το πλακοσκεπές τούνελ.

 

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 21324 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.