Αποφάσεις 33ης τακτικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Δημοτικό Συμβούλιο Λευκάδας, στην τακτική συνεδρίαση της 11ηςΔεκεμβρίου 2017 συζήτησε και αποφάσισε, μεταξύ άλλων, τα εξής :

 

  • Την έκδοση απόφασης σχετικά με την αναδιάταξη του ακαδημαϊκού χάρτη Ανώτατης Εκπαίδευσης στα Ιόνια Νησιά, στα πλαίσια της ενοποίησης του Ιονίου Πανεπιστημίου με το Α.Τ.Ε.Ι. Ιονίων Νήσων.

 

  • Την κατάρτιση Τεχνικού Προγράμματος του Δήμου Λευκάδας, έτους 2018.

 

  • Την έγκριση της υπ΄ αριθ. 168/2017 απόφασης Διοικητικού Συμβουλίου του ΝΠΔΔ «Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Λευκάδας», που αφορά στην έγκριση Προϋπολογισμού και Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης του, για το οικονομικό  έτος 2018.

 

  • Την έγκριση μελέτης και καθορισμού τρόπου εκτέλεσης της προμήθειας: «ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ & ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΥΠΟΓΕΙΩΝ ΚΑΔΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ» προϋπολογισμού 53.270,40 €.

 

  • Την4ηκατανομή πιστώσεων στις Σχολικές Επιτροπές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, για λειτουργικές δαπάνες έτους 2017.

 

  • Την έγκριση συμμετοχής του Δήμου Λευκάδας ως συνδιοργανωτή στις εκδηλώσεις Πολιτιστικών και Αθλητικών Σωματείων και Συλλόγων και την επιχορήγησή τους για το έτος 2017.

 

 

ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

 

 

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 21361 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.