Αποφάσεις 1ης Τακτικής Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου Λευκάδας…ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Το Δημοτικό Συμβούλιο Λευκάδας, στην συνεδρίαση της 21ης Ιανουαρίου 2019 συζήτησε και, μεταξύ άλλων, αποφάσισε:

  • Την έγκριση μελέτης έργων Χημικής Μηχανικής & Χημικών Εγκαταστάσεων & Τευχών Δημοπράτησης του έργου: «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΜΟΝΑΔΑΣ ΠΡΟΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ & ΚΟΜΠΟΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ (ΜΟΠΑΚ) Δ. ΛΕΥΚΑΔΑΣ» προϋπολογισμού 9.987.238,19€.
  • Τη συμμετοχή του Δήμου Λευκάδας στην πρόταση «Αναβιώνοντας την αυθεντικότητα και διατηρώντας την κληρονομιά μέσω τεχνολογικών λύσεων στη Χιμάρα και τη Λευκάδα» που θα υποβληθεί στο πλαίσιο του Προγράμματος Interreg «Ελλάδα-Αλβανία 2014-2010» προϋπολογισμού 975.000€.
  • Την τροποποίηση του Ο.Ε.Υ. (Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας) του Δήμου και τη σύσταση 35 νέων οργανικών θέσεων μόνιμου προσωπικού, για την ένταξη όλων των εργαζομένων στο πρόγραμμα “Βοήθεια στο Σπίτι”  στις Δομές Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Λευκάδας.
  • Την έγκριση μελέτης και τευχών δημοπράτησης του έργου «ΑΠΟΠΕΡΑΤΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΧΩΡΟΥ» προϋπολογισμού 5.129.281,88€.
  • Την έγκριση του Προγράμματος Δράσεων Τουριστικής Προβολής Δήμου Λευκάδας έτους 2019.
  • Την υποβολή αιτήσεων υποψηφιότητας για βράβευση ακτών του Δήμου Λευκάδας με το διεθνές βραβείο «Γαλάζια Σημαία».

 

 

ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

 

 

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 25550 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.