Αποστόλης Θερμός στον Prisma 91,6: Δεν είμαστε ενάντια στην αξιολόγηση αλλά στον σκοπό που εξυπηρετεί.

Για την αξιολόγηση των δημοσίων υπαλλήλων  μίλησε ο πρόεδρος των εργαζομένων ΟΤΑ  Αποστόλης Θερμός  στο απογευματινό μαγκαζίνο με τον Παναγιώτη Κουνιάκη.

Όπως  ανέφερε ότο τελευταίο διάστημα γίνεται μια προπαγάνδα απέναντι στους δημοσίους υπαλλήλους ότι είναι οι τεμπέληδες, λουφαδόροι, που δεν θέλουν την αξιολόγηση.

Μάλιστα με αφορμή την απεργία που βρίσκεται σε εξέλιξη με βάση αυτή, πρόσφατα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, χαρακτήρισε έτσι αυτούς που

Κάτι τέτοιο δεν ισχύει και χρησιμοποιείται από Κυβέρνηση και αντιπολίτευση. Μάλιστα υπογράμμισε ότι σαν συνδικαλιστικό κίνημα δεν είμαστε ενάντια σε αυτή και αυτό πρέπει να γίνει γνωστό.

«Δεν είμαστε ενάντια σε αυτήν αλλά στους στόχους που εξυπηρετεί, καθώς συνδέεται με μειώσεις μισθών, με τον υπαλληλικό κώδικα, ενώ θα προκύψουν απολύσεις από το νέο οργανόγραμμα και όλα αυτά συνδέονται με αυτή.»

Στο ερώτημα αν υπάρχουν κακοί δημόσιοι υπάλληλοι και ποια θα πρέπει να είναι αξιολόγηση του, ο κύριος Θερμός ανέφερε ότι το συνδικαλιστικό κίνημα ποτέ δεν συμβιβάστηκε με την τεμπελιά, την κοπάνα και την ρεμούλα, ωστόσο δεν φταίνε οι εργαζόμενοι και  στους ΟΤΑ για τα προβλήματα στην δημόσια διοίκηση, παραδεχόμενος ότι υπάρχει πρόβλημα με κάποιους εργαζομένους, όμως να είναι ξεκάθαρο ότι για όλα αυτά υπάρχει ο υπαλληλικός κώδικας και το πειθαρχικό δίκαιο, παρέχοντας το νομικό και θεσμικό πλαίσιο για να αντιμετωπίσουν τέτοια φαινόμενα, άρα δεν θεωρούμε ότι αυτή έρχεται για να λύσει προβλήματα.

 

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 18226 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.