Ανεξάρτητη εκλογική κίνηση από τον Μάκη Μελά.


Πρόσκληση στα τοπικά μέσα ενημέρωσης ενόψει των δημοτικών εκλογών κάνει ο Μάκης Μελάς ο οποίος κατεβαίνει υποψήφιος με Ανεξάρτητο συνδυασμό.

Την Τρίτη 23 Οκτώβρη θα συζητήσει θέσεις και προτάσεις με τους δημοσιογράφους σε μια συνάντηση γνωριμίας χωρίς την παρουσία κοινού.”

Ακολουθεί η ανακοίνωση:

 

-Λευκάδα 13 Οκτωβρίου 2018.

– ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

–Θα κάναμε λάθος αν πιστεύαμε ότι οι δημοτικές εκλογές το Μάιο 2019 είναι προσωπική η κομματική υπόθεση και μόνο.

–Οι εκλογές αφορούν όλους όσους κατοικούμε και δραστηριοποιούμαστε σε  οποιονδήποτε τομέα στο νησί της Λευκάδας και στα παρακείμενα νησιά Κάλαμος,  Καστος και  όλους όσους έχουν τον τόπο μας ως προορισμό , η ως μια ακόμη – πιθανόν δεύτερη- πατρίδα.

-Είναι εκλογές που έχουν σχέση με το αυτοδιοικητικό παρόν και επιπτώσεις στο αυτοδιοικητικό μέλλον της Λευκάδας.

–Η απλή αναλογική , εκλογικό σύστημα με το οποίο θα γίνουν οι εκλογές στην αυτοδιοίκηση το Μάιο , δεν έχει «δοκιμαστεί» άλλη φορά μετά την Μεταπολίτευση και δεν γνωρίζουμε τι θα μας φέρει!

-Τα αποτελέσματα αυτών των εκλογών θα σηματοδοτήσουν πολλά , κυρίως το τέλος μιας αυτοδιοικητικής εποχής,  αλλά και το ξεκίνημα μιας νέας , προς το παρόν απροσδιόριστης.

–Επειδή λοιπόν ξέρουμε ποιοι φεύγουν , κι εμείς , έχοντας λαϊκή στήριξη και το αυτοδιοικητικό πλεονέκτημα , θέλουμε να είμαστε αυτοί που έρχονται , εκ μέρους ενός Ανεξάρτητου Συνδυασμού , -σας προσκαλούμε την Τρίτη 23 Οκτωβρίου στη Συνεδριακή αίθουσα του ξενοδοχείου ΙΟΝΙΟΝ ΣΤΑΡ, ώρα 19.00, σε πρώτη συνάντηση (δίχως κοινό), να σας παρουσιάσουμε θέσεις και απόψεις , και να  απαντήσουμε σε κάθε ερώτημα σας.

Με εκτίμηση

Μάκης Μελάς

About Παναγιώτης Κουνιάκης 372 Articles
Δημοσιογράφος, μέλος της ΕΣΗΕΑ, Αρχισυντάκτης του LefkadaToday.gr, παρουσιάζει καθημερινά το απογευματινό μαγκαζίνο του Prisma 91.6

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.