Έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του ο Γυμναστικός σύλλογος Λευκάδας


Το Σάββατο 10/03/2018 πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Γυμναστικού Συλλόγου Λευκάδας στον πολυχώρο εκδηλώσεων «Πάνθεον» σε μια όμορφη και λιτή τελετή.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο βουλευτής Λευκάδας κος Θανάσης Καββαδάς, ο Δήμαρχος Λευκάδας κος Κων/νος Δρακονταειδής, ο εντεταλμένος σύμβουλος αθλητισμού κος Πολίτης Σπυρίδων, εκπρόσωποι αθλητικών και άλλων συλλόγων, χορηγοί, αθλητές, γονείς και φίλοι του συλλόγου.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης έγινε μια γρήγορη ανασκόπηση των δραστηριοτήτων του συλλόγου μέσα στο 2017, τιμήθηκαν οι χορηγοί των εκδηλώσεων του συλλόγου, οι αθλητές που διακρίθηκαν την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο Γεωργιάννα Ιωακειμίδη και Κων/νος Φυτόπουλος καθώς και οι προπονητές τους Γιάννης Πολίτης, Ίκαρος Ζακυνθινός και Χρύσα Φραγκούλη.

Ειδικά βραβεία δόθηκαν στον Πρόεδρο του Πνευματικού Κέντρου και Δήμαρχο Λευκάδας κο Δρακονταειδή Κων/νο για την προσωρινή παραχώρηση χρήσης αίθουσας του Πνευματικού Κέντρου καθώς και στον Γιάννη Κατωπόδη για το επίτευγμα των  τερματισμών  σε 2 Half Ironman, 5 Ironman, 9 Μαραθώνιους και 18 Ημιμαραθώνιους από το 2012 μέχρι σήμερα.

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 21439 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.