Πρέβεζα: Φιλαναγνωσία και Σχολικές Βιβλιοθήκες (φώτο)

Πρέβεζα: Φιλαναγνωσία και Σχολικές Βιβλιοθήκες (φώτο)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Σάββατο, 28 Φεβρουαρίου 2015 και ώρα 19.00 στην αίθουσα “Νικόλαος Κονεμένος” του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Πρέβεζας, η εκδήλωση με θέμα «Με αφορμή ένα βιβλίο… στην αγάπη για το βιβλίο».

Η αφορμή είναι το βιβλίο της Παρασκευής Κοψιδά – Βρεττού “Φιλαναγνωσία και Σχολικές Βιβλιοθήκες ή Πώς παράγεται το «γεγονός» στη σχολική καθημερινότητα” (εκδ. Καστανιώτη).

Η εκδήλωση διοργανώθηκε από το Δήμο Πρέβεζας και τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Πρέβεζας “Γυμνασιάρχης Χρ. Κοντός”, σε συνεργασία με το ΤΕΙ Hπείρου-Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής Πρέβεζας, τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πρέβεζας και τον Σύνδεσμο Φιλολόγων Λευκάδας, με την αρωγή των εκδόσεων Καστανιώτη και του βιβλιοπωλείου «Κύκλος» στην Πρέβεζα.

Στην αρχή της εκδήλωσης προβλήθηκε DVD με θέμα: «Βιβλιοθήκες του κόσμου-Η στέγη της ανθρώπινης σκέψης», ενώ στη συνέχεια μίλησαν η κα Ελευθερία Αγγέλη – Παπαϊωαννίδη- Φιλόλογος, Εντεταλμένη Δημ. Σύμβουλος Πρέβεζας σε θέματα Παιδείας, Κοινωνικής Πολιτικής και Κοινωνικών Δομών, η κα Βιβή Παππά, Φιλόλογος- 2ο ΓΕΛ Λευκάδας, η κα Αγγελική Κόγκα, Φιλόλογος- Μουσικό Σχολείο Λευκάδας και η συγγραφέας Παρασκευή Κοψιδά – Βρεττού, Διδάκτωρ Φιλολογίας, Σχ. Σύμβουλος Φιλολόγων.


    


    


    


    


    


    


    


    

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

Ομάδα Σύνταξης
Περί Ομάδα Σύνταξης 17290 Άρθρα
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*