Ιάσονας Φωτήλας στον Prisma 91,6: Το μόνο που βλέπουμε από την κυβέρνηση είναι ένα συνεχές ψέμα.

Ιάσονας Φωτήλας  στον Prisma 91,6: Το μόνο που βλέπουμε από την κυβέρνηση είναι ένα συνεχές ψέμα.

Με αφορμή το χάος που προκλήθηκε από τις έντονες χιονοπτώσεις στην Ολυμπία Οδό καθώς και στην διακοπή της κυκλοφορίας στην Γέφυρα Ρίο-Αντίρριο ο ανεξάρτητος βουλευτής Ιάσωνας Φωτήλας μίλησε στο απογευματινό μαγκαζίνο του Prisma 91,6 και τον Παναγιώτη Κουνιάκη, καθώς έκανε σχετική ερώτηση στο Υπουργείο Εσωτερικών και Υποδομών.

Ο ίδιος ανέφερε  δεν μπορούσε να έχουμε την απαίτηση να έχει προβλεφθεί ένα τόσο μεγάλης έκτασης φαινόμενο το οποίο είναι πρωτοφανές για την χώρα, οπότε δεν μπορούμε να κατηγορήσουμε για αυτό την Κυβέρνηση.

Ωστόσο όπως συμπλήρωσε, λείπουν τα στοιχειώδη καθώς εκτός από το θέμα της Εθνικής οδού, αναφέρθηκε στο Προσφυγικό, καθώς υπάρχουν άνθρωποι που πραγματικά βουλιάζουν από τα χιόνια, που ζούνε σε θερινές σκηνές και αυτό το πράγμα δεν ήρθε αναπάντεχα, αλλά  το γνωρίζαμε.

Εδώ βλέπουμε το αριστερό συναίσθημα που δείχνει η αριστερή κυβέρνηση, καθώς βλέπουμε ανθρώπους να πεθαίνουν, αλλά και κονδύλια εκατομμυρίων ευρώ να μην γνωρίζουμε που πηγαίνουν.

Το μόνο που βλέπουμε από αυτή την κυβέρνηση είναι ένα συνεχές ψέμα σε όλους τους τομείς, από την αξιολόγηση που στο εσωτερικό ακολουθεί την πολιτική ότι διαπραγματεύομαι και δεν σηκώνω μύγα στο σπαθί μου και στο εξωτερικό υπογράφει τα πάντα.

Όσον αφορά το ενδεχόμενο πρόωρων δεν το απέκλεισε, καθώς θεωρεί την κυβέρνηση απρόβλεπτη, ωστόσο εκτίμησε ότι στόχος τους είναι να κάτσουν όσο το δυνατόν περισσότερο στην εξουσία.

 

Ομάδα Σύνταξης
Περί Ομάδα Σύνταξης 16424 Άρθρα
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*