59 συλλήψεις στη Λευκάδα στα πλαίσια προληπτικών ελέγχων

59 συλλήψεις στη Λευκάδα στα πλαίσια προληπτικών ελέγχων

Προληπτικοί αστυνομικοί έλεγχοι στις τουριστικές περιοχές των Ιονίων

Πραγματοποιήθηκαν (251) συλλήψεις για αδικήματα που αφορούν την κατοχή ναρκωτικών ουσιών, την διάθεση ειδών παραεμπορίου, την κατάληψη αιγιαλού, την ηχορύπανση

Βεβαιώθηκαν (109) παραβάσεις σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και (1274) του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας

Μεικτά συνεργεία αστυνομικών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Κέρκυρας, Ζακύνθου, Κεφαλονιάς και Λευκάδας, συνεχίζουν τους εντατικούς προληπτικούς αστυνομικούς ελέγχους, στις τουριστικές περιοχές των νησιών του Ιονίου.

Συγκεκριμένα οι έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν κατά το χρονικό διάστημα 31 Ιουλίου έως και 6 Αυγούστου 2017 και στόχευαν στην αντιμετώπιση παραβατικών συμπεριφορών, μικροκλοπών, παράνομης πώλησης ειδών παραεμπορίου, επικίνδυνης οδήγησης και είχαν ως αποτέλεσμα να συλληφθούν:

Στην Κέρκυρα (82) άτομα, μεταξύ των οποίων (7) για ναρκωτικά, (13) για παραεμπόριο, (4) για ηχορύπανση, (8) αλλοδαποί για παράνομη παραμονή στην χώρα.

Βεβαιώθηκαν (705) παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, οι οποίες ενδεικτικά αφορούσαν (18) για μέθη, (13) για στέρηση ασφαλιστηρίου συμβολαίου, (3) για χρήση κινητού τηλεφώνου κατά την οδήγηση, (53) για στέρηση άδειας οδηγήσεως και (38) παραβάσεις σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Στην Ζάκυνθο συνελήφθησαν (64) άτομα για αδικήματα που αφορούσαν στην κατοχή ναρκωτικών ουσιών (2), για νοθεία τροφίμων (6), για ηχορύπανση (3), για παραεμπόριο (15) καθώς και για άλλα αδικήματα.

Βεβαιώθηκαν (223) παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας οι οποίες ενδεικτικά αφορούσαν (5) για μέθη, (73) για μη χρήση προστατευτικού κράνους, (21) για στέρηση άδειας οδηγήσεως και (20) παραβάσεις σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Στην Λευκάδα συνελήφθησαν (59) άτομα , μεταξύ των οποίων (5) για ναρκωτικά, (7) για παραεμπόριο, (2) για ηχορύπανση, (6) για κατάληψη αιγιαλού καθώς και για άλλα αδικήματα.

Διαπιστώθηκαν (190) παραβάσεις του Κώδικα Οδικής κυκλοφορίας, οι οποίες αφορούσαν (13) για μέθη, (4) για προστατευτικό κράνος,(13) για ζώνες ασφαλείας, (17) για στέρηση άδειας οδηγήσεως και (20) παραβάσεις σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Στην Κεφαλονιά αντίστοιχα κατά τους ελέγχους συνελήφθησαν (46) άτομα , οι οποίες ενδεικτικά αφορούσαν , (7) για ναρκωτικά, (1) για ηχορύπανση, (2) για πλαστογραφία-απόπειρα παράνομης εξόδου από την χώρα, (13) για κατάληψη αιγιαλού καθώς και για άλλα αδικήματα.

Βεβαιώθηκαν (31) παραβάσεις σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και (156) παραβάσεις του Κ.Ο.Κ οι οποίες αφορούσαν (4) για μέθη, (7) για στέρηση άδειας οδηγήσεως, (16) για μη χρήση προστατευτικού κράνους, (3) για χρήση κινητού τηλεφώνου κατά την οδήγηση και (26) για ταχύτητα.

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

Ομάδα Σύνταξης
Περί Ομάδα Σύνταξης 17298 Άρθρα
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*