Υπο έλεγχο η πυρκαγιά – Παραλίγο να καούν σπίτια! Δηλώσεις Βαρδή – Ροπόκη (φωτο – video)

Μεγάλης έκτασης πυρκαγιά ξέσπασε το μεσημέρι από την περιοχή στην πάροδο της Λασκαράτου κοντά στις Ακαδημίες στο σημείο που βρίσκονται τα οχήματα του Δήμου και λόγω των ανέμων επεκτάθηκε μέχρι το τεχνικό Λύκειο και σχεδόν έφτασε στη Λ. Ιωαννίνων πίσω από το κοιμητήριο.

Η πυρκαγιά δυστυχώς έκαψε και οικίες. Όπως ανέφερε μιλώντας σε έκτακτο ενημερωτικό δελτίο του Prisma 91,6 ο αντιδήμαρχος Πρέβεζας Βαγγέλης Ροπόκης η πυρκαγιά έκαψε σπίτια, κάτι που τελικά ευτυχώς δεν ισχύει. Παράλληλα κάηκε μεγάλη αγροτική έκταση και θερμοκήπια αλλά και ένα παλιό εργοστάσιο που βρίσκεται στην περιοχή.

Για την κατάσβεση επιχείρησε σχεδόν όλη η δύναμη της Π.Υ. Πρέβεζας, με ενισχύσεις και από την Πάργα,  συνολικά 42 άνδρες, 15 υδροφόρες, 5 οχήματα, συμμετείχαν 2 πυροσβεστικά αεροπλάνα ενώ και ο δήμος με την υδροφόρα της ΔΕΥΑ Πρέβεζας παρείχε βοήθεια.

Ακούστε τον Αντιδήμαρχο Πρέβεζας Β. Ροπόκη:

Ακούστε νωρίτερα τι δήλωσε σε έκτακτο δελτίο του Prisma 91,6 ο διοικητής Π.Υ. Πρέβεζας κ Βαρδής:

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες του Βασίλη Κούρκουλα

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 17545 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.