Ζυμώσεις της τελευταίας στιγμής στον ΣΥΡΙΖΑ. Κάλεσμα σε γνωστή δημοσιογράφο με καταγωγή από την Λευκάδα να μπει στο ψηφοδέλτιο.


Εν αναμονή των ανακοινώσεων των υποψηφιοτήτων για τον ΣΥΡΙΖΑ και σύμφωνα με  πληροφορίες το κόμμα προσέγγισε γνωστή δημοσιογράφο, με καταγωγή από την Λευκάδα να είναι  υποψήφια μετά την επιτυχία που σημείωσε τις Περιφερειακές εκλογές, καθώς κατάφερε να εκλεγεί με τον συνδυασμό της κυρίας Δούρου.

Η δημοσιογράφος  έχει δουλέψει σε μεγάλους μιντιακούς ομίλους και πρόσφαρα ήταν διεθύντρια επικοινωνίας σε μεγάλο  τηλεοπτικό σταθμό.

Σήμερα το απόγευμα πρόκειται να γίνει το κρίσιμο ραντεβού και να ανακοινωθούν οι όποιες αποφάσεις.

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 21647 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

1 Comment

 1. Η συνάντηση γλινεται εδώ και καιρό και οι συζητήσεις σε ένα wine bar bistrot σε κλασσική -όχι νεοπλουτίστικη -περιοχή της πρωτεύουσας.
  Για εκλόγιμη θέση στο επικρατείας ή στην Α Αθηνών.
  Σερβίρονται με κρασί bozole .
  Η ύπαρξη των γραφείων του σλυριζα -στην παρακμάζουσα πλατεία- δεν ικανοποιεί τα κριτήρια του άλλου μέρους της συζήτησης. Στο όλο κλίμα αισθητικά βοηθάει ότι και η Νέα Δημοκρατία πήγε τα γραφεία της κοντά στην λαχαναγορά στο Μοσχάτο .Αλλά και το κινάλ πασοκ γύρισε στο πσρωχημένο χώρο της Χαριλάου Τρικούπη.Το κκε μένει στο σπίτι του λαού στον ημιυποβαθμισμένο Περισσό. Η ιδεολογία για την αισθητική των κομμάτων είναι πλέον ντεκαντάνσ.Τίποτα ντεπιντάντ.
  Μπορεί οι συζητήσεις να φέρουν την σύνδεση σύριζα και εν λόγω προσώπου.Μπορεί και όχι.
  Δεν έχει μαθευτεί κάτι για προσφυγή σε ενδιάμεσα ή σε οιωνοσκόπους για το κισμέτ ώς εξέλιξη της τυχούσας συνεργασίας.Αν γίνειντελικά η συνεργασία θα έχει αυξημένο βαθμό ή σίγουρο εκλογής του προσώπου.
  Αν επέλθει συμφωνία τότε θα αναφερθεί.Ανβδεν γίνει καμμία αναφορά τότε δεν θα έχει επέλθει συμφωνία.
  Και πάλι εδώ κάποιος με σχέση με την Λευκάδα έχει καίριο μεσολαβητικό ρόλο.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.