Ζημιές στο Καναλάκι Πρέβεζας από το σεισμό, πραγματοποιήθηκε ευρεία σύσκεψη φορέων -φωτογραφίες


Αρκετές ζημιές έχει προκαλέσει ο σεισμός κυρίως στο Καναλάκι.

Ειδικότερα σύμφωνα με το ρεπορτάζ έχουν καταρρεύσει κάποια παλιά σπίτια ενώ έχουν υποστεί ζημιές πολλά που κατοικούνται.

Επίσης στο επαρχιακό οδικό δίκτυο έχουν προκληθεί κατολισθήσεις και καταπτώσεις βράχων. Περίπου στις 4 τα ξημερώματα αποκαταστάθηκε ο ηλεκτροφωτισμός στην περιοχή.

Λίγο πριν τις οκτώ το πρωί ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση του Συντονιστικού που συνήλθε στο Καναλάκι και έκανε την πρώτη εκτίμηση της κατάστασης από τον ισχυρό σεισμό. Στο Συντονιστικό έλαβαν μέρος ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέκος Καχριμάνης, ο Διευθυντής της Πολιτικής Προστασίας Δημήτρης Μαυρογιώργος, οι Δήμαρχοι Πάργας και Σουλίου, οι επικεφαλής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών και της Αστυνομίας και άλλοι υπηρεσιακοί παράγοντες.

Οι μεγαλύτερες ζημιές σε κατοικία, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία εντοπίζονται στο Καναλάκι, την Γλυκή, την Ποταμιά, την Κυψέλη, την Σκαφιδωτή και το Σκοτεινό.

Φώτο από: Σπύρος Ράπτης

Φωτο από : Foto Miltos Kanalaki

About Ομάδα Σύνταξης 28556 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

1 Comment

  1. Aγκούσα και αβανιά βρήκε τον κόσμο στο Καναλάκι και στην Πάργα ή όπου αλλού χτύπησε ο σεισμός. Χτύπησε ύπουλα , αλλά πάντα ο σεισμός χτυπάει ότι ώρα θέλει και φεύγει .. χτύπα και φεύγα ή που σε είδα που με ξέρεις κατά μια άποψη. Το θέμα όμως είναι ότι απ την πλευρά του σεισμού (χτύπα και φεύγα ) ισχύει, γιατί απ την πλευρά των ανθρώπων ( που με ξέρεις ) είναι γνωστός απ τις καταστροφές και ζημίες που προκαλεί.
    Δηλαδή , σαν πολύ εγωιστικά λειτουργεί και έχει πάρει τον αμανέ ο σεισμός. Να χτυπάει και να φεύγει και οι άνθρωποι να τον ξέρουν αλλά να μην μπορούν να κάνουν τίποτα. Ειμί να περιμένουν να ξαναχτυπήσει.
    Πολύ μοναχοφάης , απέραντα ναρκισσιστής και μόνιμα εγωιστής ο σεισμός.
    Και αυτό δεν είναι καλό.. μια και δεν είναι καλό το κάθε μοναχοφαή.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.