Ζαχαράκη: Οι Πανελλαδικές θα έχουν τελειώσει στις 15 ΙουλίουΗ υφυπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη, μίλησε το πρωί της Δευτέρας στο Open Tv, στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος 07:00», για τις προτεραιότητες που έχει θέσει η κυβέρνηση για το ζήτημα του ανοίγματος των σχολείων, της ύλης, των πανελληνίων και των άλλων θεμάτων που αφορούν στην Παιδεία.

Πιο αναλυτικά, θέμα ωρών είναι η ανακοίνωση των ημερομηνιών για τη διεξαγωγή των φετινών πανελλαδικών εξετάσεων, σύμφωνα με την υφυπουργό Παιδείας. Σύμφωνα με την ίδια, θα πρέπει να περιμένουμε τις γενικές ανακοινώσεις της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού στο αυριανό διάγγελμά του για την επιστροφή στη νέα πραγματικότητα, προκειμένου να υπάρξουν και πιο ειδικές που αφορούν την εκπαίδευση.

Το δεδομένο είναι ότι προτεραιότητα θα δοθεί στους μαθητές της γ’ λυκείου. Η υφυπουργός τόνισε ότι παρά το γεγονός ότι δεν υπάρχει ακριβής ημερομηνία επιστροφής στα θρανία των μαθητών της Γ’ λυκείου ή της έναρξης των πανελλαδικών εξετάσεων, είναι πολύ σημαντικό ότι οι μαθητές γνωρίζουν την ύλη στην οποία θα εξεταστούν, καθώς και περίπου το διάστημα το οποίο θα ξεκινήσουν οι πανελλήνιες.

«Είναι πολύ σημαντικό ότι τα παιδιά μας γνωρίζουν την ύλη τους. Ξέρουν επίσης ότι η πρόθεση είναι να ξεκινήσουν μέσα Ιουνίου και ιδανικά να έχουν τελειώσει 15 Ιουλίου. Ξέρουν περίπου το χρονικό περιθώριο μέσα στο οποίο θα γίνουν οι εξετάσεις».

Πηγή: ethnos.gr
About Ομάδα Σύνταξης 28552 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.