Υποψήφιο ως καλύτερο μικρό μουσείο της Ευρώπης το “Μουσείο Άγγελος Σικελιανός” 6 Οκτώβρη τα εγκαίνια.


Οριστικοποιήθηκε η ημερομηνία των εγκαινίων του Μουσείου Σικελιανού σύμφωνα με τοποθέτηση του Δημάρχου Λευκάδα στο σημερινό δημοτικό συμβούλιο 18-09-2017.

Η ημερομηνία θα είναι 6 Οκτωβρίου σε συνεννόηση με την Εθνική Τράπεζα πάντα, ενώ σχεδόν έχουν ολοκληρωθεί και οι εργασίες στο Κηποθέατρο.

Το περιορισμένο του χώρου είναι ένα θέμα ανέφερε γιατί και οι προσκεκλημένοι και από την πλευρά της Εθνικής θα είναι δεκάδες και προσπαθούμε να βρούμε την χρυσή τομή.

Το σημαντικότερο ωστόσο είναι όπως ανέφερε για την Λευκάδα είναι ότι το μουσείο θα προταθεί και υπάρχουν όλα εκείνα τα εχέγγυα που να πείθουν ότι έχει πιθανότητες να προταθεί ως το καλύτερο μικρό μουσείο της Ευρώπης.

Αυτό είναι σοβαρό γεγονός ανεξαρτήτως αποτελέσματος, καθώς δεν υπάρχει κάτι τέτοιο στην Ελλάδα, καθώς μουσειολόγοι αναφέρουν ότι δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο, ανέφερε.

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 22640 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.