Υπογράφηκε η σύμβαση για την βελτίωση και την άρση της επικινδυνότητας του δρόμου Αμφιλοχία-Λευκάδα


Από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Ο Προϋπολογισμός Εργολαβίας ανέρχονταν στο ύψος των 4.000.000,00€ (με Φ.Π.Α.)/ 3.225.806,45€( (χωρίς Φ.Π.Α.)και η   Χρηματοδότηση Έργου γίνεται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ)  Κωδικός Έργου (στο ΠΔΕ): 2014ΕΠ50100002

Η έκπτωση που δόθηκε από την ανάδοχος εταιρεία (Λευκαδίτικων συμφερόντων) που ανέλαβε την εργολαβία έφτασε στο ύψος του 60%  σύμφωνα με το συμφωνητικό που υπογράφηκε στις 29 Ιανουαρίου 2019.

Για την εκτέλεση του έργου με τίτλο:
«Συντήρηση- Αποκατάσταση και Άρση της Επικινδυνότητας της Ε.Ο. 42 ¨Αμφιλοχία- Βόνιτσα- Λευκάδα¨ & των Οδικών τμημάτων ¨Βόνιτσα – Άκτιο¨ & ¨Άγιος Νικόλαος– Άκτι層 το ύψος της σύμβασης που υπογράφηκε ανέρχεται στο ποσό 1.094.138,18€ (χωρίς Φ.Π.Α.) ή 1.356.731,34€ (με Φ.Π.Α.)

Η συνολική προθεσμία περαίωσης του έργου καθορίζεται στο άρθρο 12 της Διακήρυξης και στο άρθρο 4 της ΕΣΥ. Σημειώνεται εδώ ότι η ολική προθεσμία του έργου έχει καθοριστεί σε δέκα οκτώ (18) μήνες από την ημέρα υπογραφής της  σύμβασης.

Η εργολαβία βαρύνει το ΠΔΕ και  δεν πρέπει να συγχέεται με την  υλοποίηση του έργου ‘’ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΟΔΙΚΗΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΑΚΤΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΔΥΤΙΚΟ ΑΞΟΝΑ ΒΟΡΡΑ- ΝΟΤΟΥ‘,  το οποίο είναι ενταγμένο στο ΥΜΕΠΕΡΑΑ , δείτε σχετικά εδώ.

meganisinews.gr

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 22681 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.