Υπεγράφη η σύμβαση του έργου βελτίωσης των αθλητικών εγκαταστάσεων του 2ου και 3ου δημοτικού σχολείου


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΥΠΕΓΡΑΦΗ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΟΥ 2ΟΥ ΚΑΙ 3ΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Υπεγράφη χθες, Πέμπτη 29 Αυγούστου 2019, η σύμβαση του έργου με τίτλο: «ΠΙΛΟΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ “ΕΜΑΥΤΙΩΝ” ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΑΥΛΕΙΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ 2ου ΚΑΙ 3ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΛΕΥΚΑΔΑΣ», προϋπολογισμού 50.000€.
Με το έργο αυτό θα γίνουν εργασίες για τη βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων του σχολικού συγκροτήματος του 2ου – 3ου Δημοτικού σχολείου Λευκάδας.
Συγκεκριμένα, θα αντικατασταθεί η ασφαλτική επίστρωση του αύλειου χώρου που φιλοξενεί τα γήπεδα μπάσκετ και βόλεϊ του σχολικού συγκροτήματος, η οποία έχει φθαρεί. Θα δοθούν οι κατάλληλες κλίσεις για την διευθέτηση των όμβριων υδάτων και η επέκταση του δικτύου ομβρίων και θα επιστρωθεί με νέα ασφαλτική στρώση.
Στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί η οριοθέτηση και βελτίωση των γηπέδων μπάσκετ και βόλεϊ με την κατασκευή ελαστικοσυνθετικού τάπητα πάχους 3 – 4 mm, πάνω στον νέο ασφαλτοτάπητα εξωτερικών γηπέδων αθλοπαιδιών εγκεκριμένου από την ITF.
Τέλος θα ακολουθήσει η αντικατάσταση του εξοπλισμού, ώστε τα εν λόγω γήπεδα να καταστούν λειτουργικά και να μπορούν να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες του σχολικού συγκροτήματος

ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

About Ομάδα Σύνταξης 27534 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.