Ξενοφών Βεργίνης: Οι φήμες ότι προτίθεμαι να πριμοδοτήσω κάποιον ή κάποια από τους υποψήφιους δεν είναι αληθείς! Ο Ξενοφών Βεργίνης πριμοδοτεί το σύνολο της παράταξης.


ΔΗΛΩΣΗ ΞΕΝΟΦΩΝΤΑ ΒΕΡΓΙΝΗ

 

ΠΑΡΑΜΕΝΩ ΕΝΕΡΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΟΥ

 

 

01/07/2019

Λευκαδίτισσες και Λευκαδίτες, συναγωνιστές και φίλοι.

 • Σ’ αυτές τις εκλογές, γνωρίζετε ότι δε θα δώσω τη μάχη του σταυρού, παρότι το ήθελα. Οι εκλογές της 7ης Ιουλίου είναι σημαντικές για τη πορεία και το μέλλον της χώρας μας. Πρέπει όλοι να είμαστε παρόντες!
 • Η επόμενη μέρα με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη θα είναι ελπιδοφόρα και παραγωγική για τη πατρίδα μας.
 • Οι φήμες ότι προτίθεμαι να πριμοδοτήσω κάποιον ή κάποια από τους υποψήφιους δεν είναι αληθείς! Ο Ξενοφών Βεργίνης πριμοδοτεί το σύνολο της παράταξης.
 • Το πρόσωπο που πρόκειται να εκπροσωπήσει τη Λευκάδα στη Βουλή πρέπει να είναι επιλογή και ευθύνη της κάθε μιας και του καθενός χωριστά!
 • Παραμένω ενεργός πάντα δίπλα σας σ’ όλα τα θέματα του τόπου μας και από οποιαδήποτε θέση κι αν βρίσκομαι! Ομολογώ ότι με συγκινούν οι εκδηλώσεις αγάπης και εκτίμησης όλων σας προς το πρόσωπό μου!

Σας Ευχαριστώ από την Καρδιά μου!

Ξενοφών Βεργίνης

About Ομάδα Σύνταξης 27444 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

1 Comment

 1. Οι πολίτες ( το πλείστον )περιμένουν συμβολικά απ τις πρώτες μέρες της κυβέρνησης Νέας Δημοκρατίας δείγμα -έστω και το ελάχιστο- κοινωνικού ευπρεπισμού και λιγότερης αξουρσάς που πλάκωσε σαν αντάρα την χώρα ελέω κυβερνητικής τωρινής εξουσίας.
  Και τίποτα το ποσοτικό. Που θα έλθει μόνο του απ την όποια νέα ποιότητα που περιμένουν.
  Μαζί οι αναμένοντες πολίτες είναι κσι υποψιασμένοι πλέον μετά απ όσα είδαν 10 χρόνια χρεωκοπία συο συμβολικό και εννοιολογικό επίπεδο.
  Οι ιδεολογίστικες μετονομασίες ( προνόμοιο των χρόνια κούφιων προοδευτικών..ισμών του ωφελιμιστικού αριστερόστροφου συνειδότος και συμβεβηκότος ) ώς άσκηση πολιτικής , έχουν εξοστρακισθεί -και ευτυχώς-απ την καθημερινότητα και την προοπτική της καθημερινόητας των Ελληνων πολιτών.
  Αναμένωμεν.Γιατί αν δεν αναμέναμε θα έπρεπε χαθούμε.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.