Ξεχωριστά Κούλουμα ετοιμάζει φέτος το Μεσολόγγι…


Με έναν εμβληματικό τραγουδιστή της παραδοσιακής μουσικής θα περάσουν φέτος Κούλουμα όσοι αποφασίσουν να πάνε στο λιμάνι Μεσολογγίου.

Η περιοχή που τα τελευταία χρόνια σφύζει από ζωή και φιλοξενεί πλέον κάποια από τα καλύτερα μαγαζιά του νομού, θα είναι το επίκεντρο των εορτασμών του δήμου Μεσολογγίου. Γι’ αυτό έχει κληθεί ο Παναγιώτης Λάλεζας με το συγκρότημά του που θα διασκεδάσουν τον κόσμο ενώ παράλληλα έξι χορευτικά θα πλαισιώσουν το γλέντι. Πρόκειται για το χορευτικό του Πολιτιστικού – Μορφωτικού Συλλόγου Ι.Π. Μεσολογγίου, το χορευτικό τμήμα Νεοχωρίου, το σύλλογο γυναικών Σταμνάς «Αγία Αγάθη», το χορευτικό τμήμα Κατοχής Α.Σ. Αχελώου, τον πολιτιστικό σύλλογο «Άγιο Ιωάννη Ευηνοχωρίου και το τμήμα του ΚΑΠΗ Μεσολογγίου.

Όμως γλέντι με το στομάχι άδειο δεν γίνεται και προς τούτο θα συνδράμουν μια σειρά από φορείς και ιδιώτες. Το τμήμα Τεχνικών Μαγειρικής Τέχνης – Αρχιμαγείρων του Δ.ΙΕΚ. Μεσολογγίου, η σχολή Μαγειρικής Τέχνης της ΕΠΑΣ Μεσολογγίου, αλλά πολλές επιχειρήσεις θα προσφέρουν πλήθος νηστίσιμων εδεσμάτων!

Κατά τα φαινόμενα η φετινή διοργάνωση θα προσελκύσει κόσμο απ’ όλο το νομό και τις γύρω περιοχές σε ένα σημείο που προσφέρει εκτός από θαλάσσια αύρα και μοναδικά ηλιοβασιλέματα για όσους καθίσουν να πιούν το καφεδάκι τους το απόγευμα…

About Ομάδα Σύνταξης 28478 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.