Βιωματικές παρεμβάσεις από το Κέντρο Πρόληψης «ΔΙΑΥΛΟΣ» με αφορμή τον εορτασμό της Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού.


Δελτίο Τύπου

 

Υλοποιήθηκαν με επιτυχία την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019, στο 4ο Δημοτικό Σχολείο, βιωματικές παρεμβάσεις από το Κέντρο Πρόληψης «ΔΙΑΥΛΟΣ» με αφορμή τον εορτασμό της Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού. Τις παρεμβάσεις υλοποίησε από το Κέντρο Πρόληψης, η κα Σοφία Ασπρογέρακα- Αργύρη, Κοινωνική Ανθρωπολόγος –M.Ed.

Στις  4 συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν, στα 2 τμήματα της Α’ και της Β’ τάξης του Δημοτικού, σε συνεργασία με τις υπεύθυνες εκπαιδευτικούς των τάξεων, τα παιδιά μέσα από παραμύθι και βιωματικές δραστηριότητες μπόρεσαν να κατανοήσουν το σύνθημα της φετινής ημέρας: «Αγαπώ την Άθληση – Αγαπώ την υγεία μου» και να σκεφτούν πως μπορούν να το κάνουν πραγματικότητα και αναφορικά με την ψυχική τους υγεία, πέρα από τη σωματική.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον Δ/ντη του 4ου Δημοτικού κ.Αντρέα Παπαδόπουλο,  καθώς και τις εκπαιδευτικούς των τάξεων, κυρίες: Σπυριδούλα Κούρτη, Καλλιόπη Κούρτη, Αρετή Μπρούνου και Ουρανία Μπούτικου για την άμεση ανταπόκριση στη συνεργασία μας.

 

 

 

 

ΑΠΟ  ΤΟ

ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ Π.Ε. ΛΕΥΚΑΔΑΣ

«ΔΙΑΥΛΟΣ»

 

About Ομάδα Σύνταξης 28427 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.