Βασίλης Κατωπόδης στον Prisma 91,6: “Είμαι υποψήφιος με μοναδικό γνώμονα της προσφορά μου στα κοινά.”


Απάντηση για την κριτική που ακούστηκε με αφορμή το φυλλάδιο που τύπωσε η δημοτική αρχή έδωσε μέσα από τον Prisma 91,6 ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Βασίλης Κατωπόδης.

Στις αιχμές που ακούγονται για το ποιος χρηματοδότησε το φυλλάδιο, απάντησε ότι χρηματοδοτήθηκε από τους ίδιους τους συνυποψήφιους και δεν υπάρχει τίποτα το μεμπτό. Μάλιστα το φυλλάδιο έχει τυπωθεί από ανακυκλώσιμο χαρτί  και δεν υπάρχει καμία υπόνοια για οτιδήποτε άλλο.

Σχετικά με την υποψηφιότητα του, ανέφερε ότι κατεβαίνει πρώτη φορά υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με γνώμονα αποκλειστικά την προσφορά στα κοινά και στον τόπο του, μετά από όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιείται στη Λευκάδα ως ο επιχειρηματίας, καθώς τα παιδιά του έχουν αναλάβει την επιχείρηση και  ο ίδιος έχει την βούληση και τον  χρόνο να ασχοληθεί με τα κοινά.

Ο Βασίλης Κατωπόδης έστειλε και ένα μήνυμα μαζικής συμμετοχής στα κοινά, λέγοντας ότι δεν πρέπει μόνο να γίνεται κριτική εκ του ασφαλούς.

Ο ίδιος διευκρίνισε ότι δεν έχει καμία αντιπαλότητα με κανέναν συνυποψήφιό του και από άλλους συνδυασμούς καθώς  τόσα χρόνια μέσα από την επαγγελματική του δραστηριότητα και λόγω της συνεργασίας με τους περισσότερους  υποψηφίους χαίρει της εκτίμησης τους.

Μάλιστα πολλοί από τους άλλους συνδυασμούς του εύχονται καλή επιτυχία στην προσπάθειά του και  το εννοούν, καθώς επιθυμούν να εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος, “γιατί αντιλαμβάνονται ότι έχω κάτι να προσφέρω στον τόπο μου και αυτό το λέω προς όλους όσους θέλουν να προσφέρουν να βγουν μπροστά κι αν το κάνουν από καρδιάς και χωρίς ιδιοτέλεια αυτό θα βγει προς τον κόσμο.”

About Ομάδα Σύνταξης 27930 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.