Βασιλικότερη του Βασιλέως η ΔΕΔΔΗΕ


Προγραμματισμένη διακοπή ρεύματος πραγματοποιείται αυτή την στιγμή σΕ συγκεκριμένες περιοχές της πόλης της Λευκάδας και μέσα στην ιδιαίτερη κατάσταση του αποκλεισμού των κατοίκων στα σπίτια τους δυσχεραίνεται η κατάσταση, καθώς χωρίς ρεύμα, τηλεόραση και ίντερνετ αντιλαμβάνεστε πόσο δύσκολο είναι να πεις σε κάποιον να  μείνει στο σπίτι του.

Παρόλα αυτά οι συμπολίτες μας ανταποκρίνονται στην “απομόνωση” και μένουν σπίτια τους σε αυτή την δύσκολη για όλους κατάσταση.

Δεν είμαστε ειδικοί να κρίνουμε για την αναγκαιότητα της συγκεκριμένης εργασίας,  ωστόσο ακόμα και αν ήταν επιβεβλημένα τα έργα η ΔΕΔΔΗΕ θα πρέπει να εναρμονιστεί με την νέα εποχή. Δεν μπορεί το 2020 να κολλάει ανακοινώσεις σε συγκεκριμένα μέρη και να πετάει κάποια χαρτιά στον δρόμο, θεωρώντας ότι έχει κάνει την δουλειά της.

Ακόμα και αν θέλει να ακολουθήσει αυτή την πρακτική μπορεί να ακολουθήσει το σύστημα των σούπερ μάρκετ που αφήνουν φυλλάδια σε κάθε σπίτι. Επίσης καλό θα ήταν να έχει μια λίστα των ηλεκτρονικών μέσων ενημέρωσης ή να συνεργαστεί με τον Δήμο για να ενημερώνει σωστά συμπολίτες μας μέσω ραδιοφώνου και ηλεκτρονικών μέσων ενημέρωσης, ώστε οι συμπολίτες μας να κάνουν έναν καλύτερο προγραμματισμό  στην καθημερινότητα τους μέσα σε αυτές τις ιδιαίτερες συνθήκες που ζούμε τις τελευταίες μέρες…

Η ενόχληση πολλών συμπολιτών μας είναι δικαιολογημένη καθώς από το πρωί ταλαιπωρούνται με μια επτάωρη διακοπή ρεύματος που δημιουργεί επιπλέον αναστάτωση και θα μπορούσε να έχει προγραμματιστεί καλύτερα.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό της ΔΕΔΔΗΕ το ρεύμα θα έρθει στις 15:00 το μεσημέρι.

Οι φώτο είναι από το facebook του Ανδρέα Αραβανή.

Π.Κ

 

About Ομάδα Σύνταξης 28423 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.