Τρικυμία στον Δίαυλο….


Πολύπλευρες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η χθεσινή συνέντευξη του δημοτικού συμβούλου Μάκη Μελά, ο οποίος αναφέρθηκε σε μια σειρά ζητημάτων λέγοντας μάλιστα ότι όταν θα συνεδριάσει το δημοτικό συμβούλιο θα μιλήσει με έγγραφα και αποδείξεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες υπήρξε ενόχληση από την πλευρά της παράταξης “Δίαυλος” για το σχόλιο που έκανε αναφορικά  την στάση της παράταξης στην συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής για την Μαρίνα, καθώς όπως ανέφερε στην χθεσινή συνέντευξη δεν παρέστη ούτε  ο τακτικός,  ούτε ο αναπληρωματικός δημοτικός σύμβουλος  του συνδυασμού του Διαύλου στη συζήτηση.

Το αν θα υπάρξει  οριστική ρήξη  στην συνεργασία των δυο παρατάξεων θα φανεί το προσεχές διάστημα..

Διαβάστε την συνέντευξη ΕΔΩ

About Ομάδα Σύνταξης 27534 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

2 Comments

 1. Πάντα οι συνεπείςτην πληρώνουν.
  Δανειολήπτες που δεν πλήρωναν τα δάνεια, όσο δεν τα πλήρωναν χρησιμοποιούσαν για βιωτική διαβίωση τα χρήματα που δεν πλήρωναν στο δάνειο.
  Σωρρευόνταν τόκοι υπερημερίας και μετά από χρόνια , οι τράπεζες διέγραφαν εξ ολοκλήρου τους τόκους υπηρεμερίας και εκκινούσαν πάλι απ τα ίδια. Αφού όλα αυτά τα χρόνια πέρασαν καλά αφού δεν πλήρωναν τα δάνεια.
  Όσοι συνεπις πλήρωναν , σε βάρος της ελάχιστης διαβιωτικής ικαοτητας των , μείνανε ώς κορό’ι’δα.
  Πάντα στην Ελλάδα οι συνεπείς ήταν ιι χαμένοι και τα κορό’ι’δα.
  Διότι οι συνεπείς αντιθησαύριζαν , και οι συνεπείς αποθησαύριζαν ( παντελόνιαζαν).

 2. Η τρικυμία είναι το συμβολικό παραστατικό χαρακτηριστικό της συλλογικότητος αυτής, μια και απ το σήμα , η θάλασσα μέσα στο κανάλι είναι εμφανώς τρικυμιώδης.
  Δεδομένου οτι η θαλάσσια τρικυμία μπαινει στην υπηρεσία της ανανέωσης του θαλάσσιου νερού ( οξυγωνοσής του) , η τρικυμία αν υπάρχει στην δημοτική παράταξη Δίαυλος , είναι για την αυτοανανεωσή του μια θετικότητα. Και με τον όρο “” Τρικυμία στον Δίαυλο “” του εν λόγω άρθρου μάλλον αυτό επισημαίνεται .Μια και στη Δημοτική αυτή παράταξη του Δίαυλου, η αυτοανανέωση και ο αυτόαναστοχασμός είναι κύρια συστατικά και προσδιοριστικοί παράγοντες που συγκροτούν την συνεκτικότητα του ώς συλλογικότητα.
  Το επισημαίνει με τον κυματισμό της θάλσσσας μέσα στο κανάλι( δίαυλο) το εναρκτικό σήμα ώς σύμβολο.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.