Τρεις μαθητές από την Λευκάδα στην Εθνική Μαθηματική Ολυμπιάδα…


Η Λευκάδα και πάλι πρωτοπορεί. Τρεις μαθητές προκρίθηκαν και θα συμμετάσχουν στην Εθνική Μαθηματική Ολυμπιάδα που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στις 23 Φεβρουαρίου. Το παρακάτω κείμενο έγραψε ο καθηγητής Μαθηματικών Δημήτρης Βάρσος στην προσωπική του σελίδα το fb:

Τρεις μαθητές από τη Λευκάδα, που διακρίθηκαν στον διαγωνισμό ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ στις 19/1/2019, κέρδισαν τη συμμετοχή τους στην Εθνική Μαθηματική Ολυμπιάδα “ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ” στις 23/2/2019 που θα διεξαχθεί στην Αθήνα. Αν και είμαι μόνον τρία χρόνια στην Λευκάδα, αμφιβάλω εάν ποτέ άλλοτε έχει ξανασυμβεί να προκριθούν 3 άτομα στον ΑΡΧΙΜΗΔΗ (εάν έχει ξανασυμβεί γράψτε μου σε σχόλιο!). Όπως κι αν έχει πρόκειται για μία τεράστια επιτυχία. Και επειδή τα παιδιά αυτά τα γνωρίζουμε καλά, δεν θα με εκπλήξει εάν έχουμε και νέες διακρίσεις στις 23 Φλεβάρη. Μιλάμε για κάτι πολύ δύσκολο, όχι όμως αδύνατο. Για την ώρα δουλειά! Η προετοιμασία θα συνεχιστεί!

Τα ονόματα των επιτυχόντων:
Σταματέλου Βασιλική (Μουσικό Σχολείο Λευκάδας)
Τσαραγκλής Ξενοφώντας (Μουσικό Σχολείο Λευκάδας)
Σαρανταένας Νικόλαος (2ο Γενικό Λύκειο Λευκάδας)

Lefkadapress

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 26198 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.