Τομεακή Επιτροπή Λευκάδας του ΚΚΕ: ΔΤ για την επίσκεψη στην 4η ΜΣΕΠ


Δελτίο Τύπου

Την Πέμπτη 8 Οκτώβρη αντιπροσωπία της Τομεακής Επιτροπής Λευκάδας του ΚΚΕ με επικεφαλής το βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ Νίκο Παπαναστάση επισκέφθηκε την 4η Μοίρα Σταθμού Ελέγχου και Προειδοποίησης (ΜΣΕΠ), Μονάδα της Πολεμικής Αεροπορίας, που εδρεύει στον ορεινό όγκο του νησιού.

Η 4η ΜΣΕΠ έχει ως αποστολή την οργάνωση και την αξιοποίηση του προσωπικού και των μέσων που της έχουν διατεθεί, προκειμένου να συμβάλλει στην υλοποίηση της αποστολής του Κέντρου Ελέγχου Περιοχής (ΚΕΠ).

Η αντιπροσωπία συνομίλησε με τη Διοίκηση της Μονάδας για ζητήματα που απασχολούν το προσωπικό. Η αντιπροσωπία του ΚΚΕ ενημέρωσε τη Διοίκηση σχετικά με τις θέσεις του ΚΚΕ, καθώς θέματα που έχουν κατατεθεί μέσω Ερωτήσεων στη Βουλή, για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων.

Επιπλέον, υπήρξε συνάντηση με στελέχη που υπηρετούν στη Μονάδα και ακολούθησε συζήτηση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Η αντιπροσωπία του ΚΚΕ δεσμεύθηκε ότι θα σταθεί στο πλευρό των προσπαθειών για τη βελτίωση των συνθηκών εργασίας στις Μονάδες των Ενόπλων Δυνάμεων.

Τέλος, ακολούθησε σύντομη ξενάγηση στους χώρους της μονάδας.

About Ομάδα Σύνταξης 27933 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

1 Comment

  1. Έεε πώς γυρίσε καπάκι η ζωή για όλους ??
    Και μια υπενθύμιση από παλαιότερους και να μαθαίνουν οι νέοι.
    Κάποιοι απόγονοι ΤΕΑτζήδων τα παλαιότερα χρόνια, γίνανε υπερ ιδεολόγοι αριστεροί και κκε.
    Εεε τι μετεξελίξεις και μετασχηματισμοί και μεταμορφώσεις( ανώτερες απ του Σωτήρος) και μεταστοιχειώσεις μεταπυρηνιες που υπάρχουν στην Ελληνική κοινωνία ώς συγγραφικό υλικό!
    Και δεν υπάρχει και στις μέρες μας ένας Νίκος Τσιφόρος να περιγράψει με τον διασκεδαστικό τρόπο αυτά.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.