Το πολυτελές κρουαζιερόπλοιο Crysral Esprit στην Λευκάδα


ΤΟ ΝΕΟ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΟ ΓΙΑ ΤΟ 2019 ΣΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑ

ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ CRYSTAL ESPRIT

 

Το Επιμελητήριο Λευκάδας κάνει γνωστό ότι στις 20/6 κατέπλευσε για πρώτη φορά για το 2019 στο Νυδρί Λευκάδας το πολυτελές κρουαζιερόπλοιο  Crystal Esprit, της εταιρίας κρουαζιέρας Crystal Cruises.

To συγκεκριμένο κρουαζιερόπλοιο θα πραγματοποιήσει συνολικά 7 αφίξεις στο Νυδρί κατά τη φετινή θερινή περίοδο (20/6, 3/7, 08/8, 21/8, 26/9, 9/10, 17/10).

Στο πλαίσιο της δυναμικής στόχευσης νέων κρουαζιεροπλοίων, κατόπιν  πολύμηνων συντονισμένων προσπαθειών με την εν λόγω εταιρεία κρουαζιέρας, το Επιμελητήριο φιλοξένησε τον Μάιο του 2017 στη Λευκάδα τον Αντιπρόεδρο της αναλαμβάνοντας όλα τα έξοδα διαμονής και ξενάγησης, με στόχο να συμπεριληφθεί η Λευκάδα στο πρόγραμμα της εταιρείας, όπως και τελικά έγινε.

Η Crystal Cruises είναι κορυφαία στο διεθνή χώρο της κρουαζιέρας και διαθέτει κρουαζιερόπλοια μικρού και μεσαίου μεγέθους. Το Crystal Esprit πραγματοποιεί δρομολόγια στις Σεϋχέλλες, στο Ντουμπάι και την Αδριατική, στην Ελλάδα, στη Κροατία, στη Βενετία και στο Μαυροβούνιο.

Αξίζει να αναφερθεί ότι και την φετινή χρονιά το κρουαζιερόπλοιο SeabournOdyssey που αγκυροβολεί στο Νυδρί από το 2015  θα καταπλεύσει στη Λευκάδα στις 23/7.

Το Επιμελητήριο Λευκάδας θα καταβάλλει και τη φετινή χρονιά  κάθε δυνατή προσπάθεια για την όσο το δυνατό καλύτερη υποδοχή και εξυπηρέτηση των επισκεπτών.  Για το λόγο αυτό προέβη στη λειτουργία ενός επανδρωμένου information kiosk με έντυπο διαφημιστικό υλικό στο σημείο αποβίβασης των επιβατών με σκοπό την παροχή πληροφοριών και την μεγαλύτερη προβολή των όμορφων γωνιών του νησιού μας,  στους επιβαίνοντες.

 

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

Σκιαδαρέσης Σωτήρης

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 24781 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.