Το “Luben TV” τρολάρει την αποπομπή Τριλίβα


Μια υπέροχη ιστορία εσωκομματικού μακαιρώσει μας έρχεται από το όμορφο νησί της Λευκάδας, με πρωταγωνιστή την παράταξη «ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑ», της οποίας ηγείται ο νυν δήμαρχος Κωνσταντίνος Δρακονταειδής. Πιο συγκεκριμένα, ο εκλεγμένος με τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ κ. Δρακονταειδής αναγκάστηκε να διαγράψει από την παράταξή του τον Αντιδήμαρχο Καστού, Χρήστο Τριλίβα.

Αυτό υπό κανονικές συνθήκες δε θα ήταν κάτι αξιοσημείωτο, όμως ο λόγος που το έκανε δεν ήταν ο πιο συνηθισμένος. Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της «ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑ», τα αποτελέσματα των εκλογών (στα οποία η παράταξη σε αντίθεση με το 2014, δεν περνάει στο δεύτερο γύρο για 15 ψήφους) έδειξαν κάτι τουλάχιστον επικό: Ότι ο Χρήστος Τριλίβας πήρε 0 (μηδέν) ψήφους, το οποίο σημαίνει ότι δεν ψήφισε τον συνδυασμό στον οποίο ήταν υποψήφιος.

Αντίθετα, φαίνεται να ομολόγησε ότι ψήφισε τον αντίπαλο συνδυασμό «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ – ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΠΟΡΕΙΑ», με υποψήφιο Δήμαρχο τον Θεόδωρο Σολδάτο. Ο οποίος, για να γίνουν τα πράγματα ακόμη χειρότερα, υποστηρίζεται από τη Νέα Δημοκρατία.

Όπως καταλαβαίνετε, έγινε ακριβώς αυτό αλλά χωρίς μάνες στη μέση:

 

Αναλυτικά η δήλωση της παράταξης:

ΔΗΛΩΣΗ

Διαγράφεται από τη Δημοτική Παράταξη «ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑ» και ανακαλείται από Αντιδήμαρχος Καστού ο Χρήστος Τριλίβας. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα, ως υποψήφιος, έλαβε 0 (μηδέν) ψήφους γεγονός που καταδεικνύει ότι δεν στήριξε ούτε ψήφισε τον συνδυασμό μας.

Σύμφωνα και με δήλωσή του, ψήφισε το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ – ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΠΟΡΕΙΑ» με υποψήφιο Δήμαρχο τον Θεόδωρο Σολδάτο.

Δρακονταειδής Κωνσταντίνος

Επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης «Όλοι για τη Λευκάδα»

Λευκάδα, 28 Μαΐου 2019

Ελπίζουμε να μη χαλάσει η φιλία τους (αν υπάρχει), γιατί ως γνωστόν δεν χαλάνε οι φιλίες για τα κόμματα ρε μαλάκα:

About Ομάδα Σύνταξης 27875 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.