Το κέντρο φυσικοθεραπείας Αθανάσιος Φονταράς συμμετείχε στο Βαλκανικό πρωτάθλημα παγκορασίδων πετοσφαίρισης που διεξήχθη 2-6 Ιουλίου στη Σερβία


Το κέντρο φυσικοθεραπείας Αθανάσιος Φονταράς  για άλλη μια φορά “παρών” στις μεγάλες διοργανώσεις, συμμετείχε στο Βαλκανικό πρωτάθλημα παγκορασίδων πετοσφαίρισης  που διεξήχθη στη Σερβία στις 2-6 Ιουλίου. Η εθνική παγκορασίδων κατέλαβε την πέμπτη θέση και μας έκανε περήφανους. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έδωσε τον καλύτερο του εαυτό και προσπάθησε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα «φλερτάροντας» με την τρίτη θέση, παρ’όλα αυτά χάσαμε το μετάλλιο στον πόντο από την Ρουμανία.

Τα τελευταία δύο χρόνια η Εθνική έχει καταφέρει πολλά έχοντας σημειώσει  εννιά νίκες και πέντε ήττες στο σύνολο και πέρυσι κατάφερε να κατακτήσει την τρίτη θέση παίρνοντας το χάλκινο μετάλλιο. Αυτά τα κορίτσια αναμφίβολα έχουν ικανότητες  για κάτι καλύτερο με επόμενο στόχο  ακόμα και την πρώτη θέση.

Το κέντρο φυσικοθεραπείας είναι δίπλα στην Εθνική Ελλάδος και σε κάθε προσπάθεια  της είμαστε αρωγοί και δεν θα πάψουμε να τη στηρίζουμε.  Είναι μεγάλη μας  χαρά που υπήρξαμε κομμάτι της επιτυχίας της ομάδας και  μεγάλη τιμή η ανάθεση  της φυσιοθεραπευτικής της  υποστήριξης .Ευχαριστούμε την ομοσπονδία πετοσφαίρισης για την εμπιστοσύνη που μας έδειξε τα δυο τελευταία χρόνια και δεσμευόμαστε να δηλώνουμε παρουσία  όποτε χρειάζεται, θερμοί υποστηριχτές αυτής της μεγάλης ομάδας.

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 22945 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.