Το Επιμελητήριο Λευκάδας συμμετείχε στην Κίνα για πρώτη φορά σε Φεστιβάλ Γαστρονομίας και Πολιτισμού


ΤοΕπιμελητήριο Λευκάδας συμμετείχεστην Κίνα για πρώτη φοράσε Φεστιβάλ Γαστρονομίας και Πολιτισμού

 

Το Επιμελητήριο Λευκάδας συμμετείχε για πρώτη φορά στο Φεστιβάλ Γαστρονομίας και Πολιτισμού που υλοποιήθηκε στην πόληNanjing της Κίνας και διήρκησε από τις 5-10 Σεπτεμβρίου. Στο φεστιβάλ που φιλοξενήθηκε στο χώρο του 5* ξενοδοχείου «FairmontHotel»προβλήθηκαν ο Ελληνικός τουρισμός, ο πασίγνωστος ελληνικός πολιτισμός  και τα ελληνικά προϊόντα με στόχο να αναδειχθούν τουριστικοί προορισμοί.

 

Οι επισκέπτες του φεστιβάλείχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν γεύσεις και εικόνες δυο ελκυστικών ελληνικών νησιών, της Λευκάδας και της Μυκόνου.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης, η  κα Ζησούλη, υπεύθυνη της διοργάνωσης, παρουσίασε τις ομορφιές της Λευκάδας  και της Μυκόνου,  τις τουριστικές παροχές και ιδιαίτερα τα ελληνικά προϊόντα.

Το ταξίδι στις Ελληνικές γεύσεις είχε αναλάβει ο chef της Λέσχης Αρχιμαγείρων Αττικής Ακρόπολις κ. Κολαξής, ο οποίος παρουσίασε τοπικά εδέσματα και παρασκεύασε παραδοσιακές συνταγέςτης Λευκάδαςμας όπως : φακές Εγκλουβής, παστέλια, μαντολάτα και πολλές ακόμη γαστρονομικές απολαύσεις του νησιού μας.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε υπό την Αιγίδα του Επιμελητηρίου Λευκάδας, της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του Δήμου Μυκόνου.

 

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

Σκιαδαρέσης Σωτήρης

 

 

 

 

 

 

 

About Ομάδα Σύνταξης 28554 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.