Το Επιμελητήριο Λευκάδας στο Φεστιβάλ Γαστρονομίας και Πολιτισμού στην πόλη Nanjing της Κίνας


Το Επιμελητήριο Λευκάδας στο Φεστιβάλ Γαστρονομίας και Πολιτισμού  στην πόλη Nanjing της Κίνας
Το Επιμελητήριο Λευκάδας, με στόχο την μέγιστη δυνατή προβολή και ενίσχυση της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων-μελών του, και την ολοκληρωμένη παρουσίαση του τουριστικού και πολιτιστικού προϊόντος του νησιού μας, συμμετέχει στο Φεστιβάλ Γαστρονομίας και Πολιτισμού στην καρδιά της πόλης Nanjing της Κίνας, στις 5-10 Σεπτεμβρίου.
Γεύσεις και εικόνες από τη Λευκάδα και τη Μύκονο  θα απολαύσουν στην πόλη Nanjing, πρωτεύουσα της επαρχίας Jiangsu της Κίνας σε μια εκδήλωση που προβάλλει τον ελληνικό τουρισμό, τον πολιτισμό και τα ελληνικά προϊόντα. Η πόλη Nanjing είναι μια πόλη με μια προεξέχουσα θέση στην κινεζική ιστορία και τον πολιτισμό αφού η ονομασία της σημαίνει «Νότια πρωτεύουσα».
Είναι επίσης  το δεύτερο μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο στην περιοχή της ανατολικής Κίνας μετά από τη Σαγκάη με πληθυσμό 8.16 εκατομμύρια. Είναι μια από τις πολύ γρήγορα αναπτυσσόμενες πόλεις και με τους περισσότερους κατοίκους τους να έχουν υψηλό οικογενειακό εισόδημα και να ταξιδεύουν 3-4 φορές το χρόνο.
Το ταξίδι στις Ελληνικές γεύσεις έχει αναλάβει ο σεφ Λάζαρος Κολαξής της Λέσχης Αρχιμαγείρων Αττικής Ακρόπολης  ενώ η κα Μαρία Ζησούλη υπεύθυνη της διοργάνωσης θα παρουσιάσει τις ομορφιές, τις τουριστικές δυνατότητες και τα τοπικά προϊόντα της Λευκάδας.
Το Φεστιβάλ Γαστρονομίας και Πολιτισμού θα πραγματοποιηθεί στο 5 * Fairmont Hotel  στην καρδιά της πόλης Nanjing, το οποίο διοργανώνει μεγάλη διαφημιστική καμπάνια στα Social Media και Συνέντευξη Τύπου την πρώτη ημέρα της εκδήλωσης για την παρουσίαση των προορισμών της Λευκάδας και της Μυκόνου.
Η εκδήλωση πραγματοποιείται υπό την Αιγίδα του Επιμελητηρίου Λευκάδας, της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του Δήμου Μυκόνου.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

Σκιαδαρέσης Σωτήρης

 

About Ομάδα Σύνταξης 27933 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.