Το διαφημιστικό σποτ της ΚΝΕ τρολάρει άγρια τον Τσίπρα: Τσίπρας όπως Καλίσι


«Spoiler alert! Τσίπρας όπως “Καλίσι”…», τιτλοφορείται spot της ΚΝΕ εμπνευσμένο από τη σειρά «Game Of Thrones».

Το σενάριο του σποτ, στα τέσσερα στιγμιότυπά του, έχει τον υπότιτλο «ΣΥΡΙΖΑ-Τι νομίζεις ότι ψηφίζεις» και «ΣΥΡΙΖΑ-Τι πραγματικά ψηφίζεις».

Το πρώτο στιγμιότυπο έχει απόσπασμα από τη θέση του πρωθυπουργού να λέει «δεν σας κάνουμε τη χάρη να ψηφιστούν Μνημόνια από αυτή τη Βουλή» και στη συνέχεια να ψηφίζει «ναι» στην ψηφοφορία για το τρίτο Μνημόνιο.

Στο δεύτερο στιγμιότυπο, ο Αλέξης Τσίπρας αναφέρει ότι «το ΝΑΤΟ είναι ένας σχηματισμός, ένας μηχανισμός που δεν έχει λόγο ύπαρξης» και στη συνέχεια του σποτ υπάρχει απόσπασμα όπου λέει ότι «η Ελλάδα εκπληρώνει τις νατοϊκές της υποχρεώσεις» κατά την επίσκεψή του στις ΗΠΑ και τη συνάντησή του με τον Ντόναλντ Τραμπ.

Το τρίτο στιγμιότυπο έχει αναφορά σε καταγγελία του Αλ. Τσίπρα από το βήμα της Βουλής για «πογκρόμ βίας που υπέστησαν ειρηνικοί διαδηλωτές», ενώ στη συνέχεια δείχνει πλάνα από σύγκρουση ΜΑΤ και πολιτών.

Το τέταρτο στιγμιότυπο περιέχει δήλωση του Αλ. Τσίπρα ότι «το ιερό δικαίωμα της απεργίας είναι συνταγματικά κατοχυρωμένο» και κατόπιν δείχνει απόσπασμα από τοποθέτηση του αντιπροέδρου της ΝΔ, Α. Γεωργιάδη, στη Βουλή όπου λέει «ερχόμουν και δεν κρατιόμουν για να ψηφίσω κατά της απεργίας».

Το σποτ της ΚΝΕ ολοκληρώνεται με δύο αναφορές στο Game of Thrones. Η πρώτη με την Νταϊνέρις να την αποθεώνουν πριν τελικά ο δράκος της να φέρει την καταστροφή και η δεύτερη με την Άρια να μαχαιρώνει τον Night King.

«Στις 26 Μάη σημάδεψε σωστά, ψήφισε ΚΚΕ», είναι η αναφορά με την οποία κλείνει το σποτ.

Πηγή: skai.gr

About Ομάδα Σύνταξης 28484 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

1 Comment

 1. Aυτοί απ το κκε εσωτερικού οι μειλίχιοι “”δημοκράτες προοδευτικοί αριστεροί”” ( το αγαπημένο μικρό κόμμα τών Ελλήνων στην εποχή του δικοματισμού έτσι λέγανε) που εξέλεξαν ώς ηγέτη και αναδέχτηκαν ώς ηγέτη έναν ακοινώνητο νεαρό των πολυτεχνικών αμφιθεάτρων ) δεν ήξεραν τι έκαναν
  Ή ο πρώην αρχηγός του συνασπισμού κος Αλαβάνος ( δική του επιλογή ήταν όταν το 2006 τον παρουσίαζε ώς κομήτη υποψήφιο δήμσρχο της Αθήνας εριξ της πλατείας Κουμουνδούρου μέσα στην Ιερουσαλήμ της Αθήνας δεν ήξερε τι έκανε.Ή φεν τα θυμούνται ή δεν βολεύει να τα θυμούνται συτά που μέσα στην Ιερουσαλήμ -δηλαδή την Αθήνα-της Ελλάδος και πέριξ της πλατείας Ελευθερίας (έτσι λέγεται η πλατεία Κουμουνδούρου) λάμβαναν χώρα.
  Ή ο Αλαβάνος εφάρμοσε την αποκύρηξη των επιλογών του για την αρχηγία υου τότε συνασπισμού για να απικτήσει ο ίδιος αναδρομικό κύρος και μα αποποιηθεί των όσων ώς αριστερά κυβερνητική προοδευτική ίντριγκα ερχόνταν.
  Όλο αυτό το κυβερνητικό διαχειριστικό κατασκεύασμα με τα προεκλογικά ψέματα και την επιδοματική ίντριγκα και τον αριστερό υοερκαπιταλισμό δεν έχει και προσωπικό ανιστόρητο προσδιοριστικό πυρήνα??
  Γιατί δεν κινητοπιησε 4 χρόνια τις κομματικές του πολυπληθείς οργανώσεις ( των πολλών που λέει τώρα ) για να παίξει στο πολιτικό τοπίο.
  Τώρα προεκλογικά βρήκε την ώρα των πολλών απ τα προεκλογικά καοό αυτοκινήτων ή υπερυψώματα που ανεβαίνει ο κος Τσίπρας να μιλάει?
  Και τους πολλούς γιατίβδεν τους θυμήθηκε 4 χρόνια αλλά τους θεώρησε κατσίκια φορολογικής σφαγής στο γόνατο?
  Ποιός του είπε να διογκώσει την αντισυνταγματική έκτακτη εισφορά ώς εισφορά αλληλεγγύης?? Ποιός του είπε να πάρει πίσω τις αντικειμενικές αξίες για τα ακίνητα που δημοσίευσε?? Ποιος του είπε να κάνει μόνιμο το 2016 τον ενφια ώς το 2031 με στόχο να φαγωθούν τα ακίνητα των πολιτών ?? Ποιός του είπε να βάζει τον αφελή άσχετο Τσακαλώτο να εκφέρει απόψεις σύμφωνα με τις οποίες το ασφαλιστικό θα λυθεί με τον θάνατο των ασφαλισμένων γεννεαλογικά ?? Και να εκφέρει απόψεις για την αναγκαιότητα των πλειστηριασμών όταν το αξιακό θέμα των ακινήτων /δανείων/εισοδήματος/φόρων δεν έχει αντιμετωπισθεί.??
  Τους πολλούς που ήρθε η ώρα των όπως προεκλογικά λέει ο κος Τσίπρας γιατί δεν τους κινητοποίησε ώς κομματικός μηχανισμός του σύριζα χρόνια και οι κύριοι που εδρεύουν στην πλατελια Ελευθερίας ( πλατεία Κουμουνδούρου ).Και γιατί δεν πήγε ο δημοκράτης προοδευτικός αριστερός κύριος Αλαβάνος να τους κινητοποιήσει , αφού αυτός ώς αρχηγός του Συνασπισμού πρωτοστάτησε στην ανάδειξη του ανιστόρητου μεταφοιτητή κου Τσίπρα??
  Και όλοι αυτοί οι παλαιότεροι του τέως συνασπισμού νυν σύριζα αισθάνονται καλά με τις “δημοκρατικές προοδευτικές διαχειριστικές”” του σύριζα και τους προεκλογικούς προκλητικούς επιδοματοσμούς για τα κουκιά των ψήφων?? Χρόνια από το 1974 δεν είχαν κυρήξει πόλεμο κατά του παλαιοκοματισμού των παροχών προεκλογικά? Ή καλός είναι ο ακραίος παλαιοκομματισμός σρκεί να βολεύει τον σύριζα ??
  Καλά είναι η συριζαική κυβερνηση να εξηγήσει στους πολίτες γιατί καθυστερεί 2-3 χρόνια για να αποδόσει συντάξεις σε όλα τα ταμεία??Και σε πόσο χρόνο μπορούν να βγούν οι συντάξεις?? Ακόμη να εξηγήσει τι θα γίνει με την εφαρμογή του ασφαλιστικού νόμου 4387/2016 και γιατί οι ίδιοι που τον ψηφίσανε ζητήσανε να μην εφαρμοστεί?? ( Όχι πάντως για να μην μειωθούν οι συντσξεις (.Γιατί αν ήθελαν να μην μειωθούν οι συντάξεις δεν θα ψηφίζανε τον νόμο ή θα μείωναν την φορολογία.
  Και όλοι αυτοίνοι παλιοί ιστορημένοι δημοκράτες και δή προοδευτικοί αριστεροί με κομμουνιστικό μάλιστα διεθνιστικό προσδιορισμό τα αναδέχονται όλα. Και μάλιστα που πρωτοκλασάτα κύρια στελέχη προέρχονται απ το κκε με κουλτούρα κομμστικών οργανώσεων, συνεδρίων.
  Όλο αυτό το χρόνιο δημοκρατικό συνεδριακό κομματικό στην βάση backround για την ιδεολογική και λειτουργική υου κόματος, κρεμάστηκε απ την μοναδικότητα ενός μεταφοιτητήν, που του προσδόθηκαν αναντικατάστατα μεσιανικά χαρακτηριστικά και υπεράνθρωπες ηγετικές ικανότητες??
  Μήπως αναφερόμαστε στον μετά-υπεράνθρωπο του Νίτσε. Κστι σαν μετά-υπέρ Ζαρατούστρα.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.