Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Λευκάδας.


Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε το βράδυ του Σαββάτου 1 Φεβρουαρίου 2020 στα γραφεία του, ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Λευκάδας.

Την αγιοβασιλόπιτα ευλόγησε και έκοψε ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Σπυρίδωνας ο οποίος μετέφερε και τις ευχές του Μητροπολίτη Λευκάδας και Ιθάκης κ.κ Θεόφιλου. Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο Βουλευτής Λευκάδας κος Αθανάσιος Καββαδάς, ο Αστυνομικός Διευθυντής Λευκάδας κ. Γαβρίλης Κώστας, ο Αντιδήμαρχος Λευκάδας κος Λύγδας Σπύρος εκ μέρους του Δημάρχου Λευκάδας κ. Χαράλαμπου Καλού, ο Πυροσβέστης και Έφεδρος Αξιωματικός κος Νίκος Λάζαρης εκ μέρους του Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Πρεβέζης κος Παναγιώτης Κιούλας (Εφ. Ταγματάρχης) μαζί με τον Ταμία του ΣΕΑΝ Πρέβεζας και μέλη του ΣΕΑΝ Λευκάδας.

Στον Βουλευτή Λευκάδας, τον Αστυνομικό Διευθυντή και τον Πρόεδρο του ΣΕΑΝ Πρέβεζας δόθηκε από τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών κ. Πάνο Γαζή από ένα βιβλίο του που κυκλοφόρησε πρόσφατα με τίτλο “Ηγεσία και Διοίκηση στη Θρησκευτική Υπηρεσία των Ενόπλων Δυνάμεων” το οποίο προλόγισε ο Μητροπολίτης Λευκάδας και Ιθάκης κ.κ Θεόφιλος και ο Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς ( των Ενόπλων Δυνάμεων της Κυπριακής Δημοκρατίας) Στρατηγός κος Λεοντάρης Ηλίας.

Ενημερώνουμε τα μέλη του ΣΕΑΝ Λευκάδας που επιθυμούν να συμμετάσχουν σε εκπαιδευτική δράση (1) ημέρας (πραγματοποίηση βολής) εντός του Φεβρουαρίου ή του Μαρτίου να δηλώσουν τη συμμετοχή τους έως τις 14 Φεβρουαρίου στον Πρόεδρο του ΣΕΑΝ Λευκάδας κ. Πάνο Γαζή (6937410437), στον Αντιπρόεδρο κο Αθανίτη Ανδρέα (6985899575) και στον κο Φιλήμωνα Μυλωνά (6981648749). Η μετακίνηση θα γίνει με δικά μας μέσα μεταφοράς στο Τάγμα Εθνοφυλακής Κόνιτσας και η ώρα και ο τόπος συνάντησης για την αναχώρηση θα ανακοινωθεί στους συμμετέχοντες από το τηλέφωνο.

ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΕΥΤΥΧΙΑ

About Ομάδα Σύνταξης 28493 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.