Την Κυριακή (5/4) στην Πρέβεζα το μπαράζ Τηλυκράτης-Πανλευκάδιος


Στο Δημοτικό στάδιο Πρέβεζας «Αθανασία Τσουμελέκα» την προσεχή Κυριακή 5 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας μπαράζ ανάμεσα στον Τηλυκράτη και τον Πανλευκάδιο για την κατάκτηση της δεύτερης και τρίτης θέσης της Α΄ ΕΠΣ, αν οι δυο ομάδες αύριο καταφέρουν απέναντι σε Σύβρο και Πλαγιά να πάρουν τη νίκη.

Αύριο θα γίνει η τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου για το τοπικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου.

Οι πέντε ομάδες που έχουν προκριθεί για την φάση των μπαράζ και την ανάδειξη του πρωταθλητής είναι: ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου, Πανλευκάδιος, Τηλυκράτης Λευκάδας, ΠΣ Πρέβεζα και Απόλλων Πάργας. Αν αύριο Τηλυκράτης Λευκάδας και Πανλευκάδιος φτάσουν στη νίκη απέναντι σε ΑΟ Σύβρου και ΑΟ Πλαγιάς έχουμε περίπτωση απόλυτης ισοβαθμίας.

Σε αυτή την περίπτωση, δηλαδή της απόλυτης ισοβαθμίας μεταξύ Τηλυκράτη Λευκάδας και Πανλευκάδιου λαμβάνονται υπόψη οι μεταξύ τους αγώνες και θα διεξαχθεί αγώνας μπαράζ την Κυριακή (5/4) στην Πρέβεζα στο «Αθανασία Τσουμελέκα» όπου η νικήτρια ομάδα θα πάρει τη δεύτερη θέση και η ηττημένη την τρίτη (ΚΑΠ Ερασιτεχνικών Πρωταθλημάτων που προβλέπει το άρθρο 20 παρ. 8). Σε περίπτωση που δεν υπάρξει νικητής στα 90 λεπτά του αγώνα προβλέπονται παράταση και πέναλτι.

About Ομάδα Σύνταξης 28443 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.