Θόδωρος Παραστατίδης στον Prisma 91,6: Θέλει υπομονή για να δούμε τους καρπούς της όλης προσπάθειας


Την εκτίμηση ότι χρειάζεται λίγη υπομονή για να δούμε πραγματικά τα αποτελέσματα όλης αυτής προσπάθειας μέχρι σήμερα, ανέφερε μιλώντας στον Prisma 91,6 o Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Θοδωρής Παραστατίδης.

Άσχετα με τα  όσα  ακούγονται ο ίδιος εκτίμησε ότι θα υπάρχει μια ικανοποιητική έκβαση στην όλη διαδικασία, απλώς μένει να έχουμε λίγη υπομονή, καθώς γίνονται πολλά και διάφορα, υπάρχουν περιπτώσεις όπου υπάρχουν σκοπιμότητες, θα πρέπει να κάνουμε υπομονή και πολύ σύντομα θα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα.

Για τον περιβόητο κόφτη, ο κύριος Παραστατίδης ανέφερε ότι αυτά είναι αυτονόητα έχουν συμφωνηθεί από το 2012 και έχουν επικαιροποιηθεί στη συμφωνία του Ιουλίου, απλώς κάθε χρόνο θα γίνεται μία ανακοίνωση
από την Eurostat και ανάλογα από την απόκλιση των ποσοστών του στόχου θα υπάρχουν διαρθρωτικά μέτρα για εκείνο το μέρος.

Όσον αφορά την κριτική της αντιπολίτευσης ότι δεν προχωρούν γρήγορα οι αποκρατικοποιήσεις, ο κύριος Παραστατίδης διευκρίνισε ότι όλοι όσοι μιλούν για τις αποκρατικοποιήσεις θα πρέπει να διευκρινίσουν τι εννοούν και με ποιον τρόπο πρέπει να γίνουν, καθώς θα πρέπει να υπάρχει το ανάλογο ενδιαφέρον, από την άλλη θα πρέπει να δεις τους όρους συμφωνίας, καθώς αυτές πρέπει να γίνονται και με όρους που δεν θίγουν ούτε τη χώρα μας, ούτε το περιβάλλον λέγοντας ότι ας μας πουν παρελθοντικά πόσες αποκρατικοποιήσεις  έχουν γίνει.

Για την αύξηση του Φ.Π.Α. στο 24% Βουλευτής υπογράμμισε ότι είναι ιδιαίτερα υψηλός,  αυτό το γνωρίζουν τα στελέχη του υπουργείου οικονομικών, από την άλλη υπάρχουσα οικονομική κατάσταση της χώρας δυσκολεύει οποιαδήποτε άλλη κίνηση.

About Ομάδα Σύνταξης 28438 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.