Θετική εξέλιξη για τον δρόμο της Λαγκάδας


Θετικές εξελίξεις όσον αφορά την αποκατάσταση των ζημιών του δρόμου της Λαγκάδας, εξήγγειλε στο δημοτικό συμβούλιο, ο δήμαρχος Κώστας Δρακονταειδής .

Όπως ανέφερε το ΙΓΜΕ ύστερα από πρόσκληση του Δήμου,  περπάτησαν τον δρόμο με την ευχάριστη είδηση σε προφορικό πάντα επίπεδο να είναι  ότι μπορεί να επισκευαστεί  και να στηθεί ξανά στα πόδια του.

Η διαπίστωση αυτή θα έρθει και εγγράφως μέσω Τεχνικής Έκθεσης στα τέλη του μήνα.

Όσον αφορά το ζήτημα της χρηματοδότησης ο Δήμαρχος είπε ότι μόνο για την ασφαλτόστρωση μήκους 4 με 4,5 χιλιόμετρα εκτιμάτε περίπου στις 400.000 ευρώ.

Η συνάντηση που είχαν με τον Υπουργό κύριο Χαρίτση με αφορμή την πρόσφατη επίσκεψη του στην Λευκάδα, είναι ότι οι εκπτώσεις που έχουν ζητήσει να μείνουν στην Λευκάδα, ύστερα από τις Δημοπρασίες των έργων των συγκεκριμένων που αφορούν τα 5.100.000 με τον Δήμο να έχει πετύχει μια υπερβολικά καλή έκπτωση στο 1.400.000 που είναι 52%, θα πάνε για αυτό το έργο.

Ωστόσο διευκρίνισε ότι ναι μεν το αντιμετώπισε  θετικά ο Υπουργός, ωστόσο όλο αυτό το θέλουμε και γραπτά, για να είμαστε σίγουροι και να δώσουμε να γίνει και η μελέτη, αλλά και η κατασκευή του δρόμου, αφού πρώτα πάρουμε την μελέτη του ΙΓΜΕ, που λέει ότι ο δρόμος μπορεί να στηριχτεί.

About Ομάδα Σύνταξης 27502 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.