Θεόδωρος Σολδάτος: “Η εξέλιξη στην Λευκάδα δεν έπεσε από τον ουρανό, αλλά κάποιοι εργάστηκαν για αυτή.”


Στην δευτερολογία του ο Θεόδωρος  Σολδάτος, ανέφερε ότι έχει την αίσθηση πως από κάποιους στο δημοτικό συμβούλιο λείπει η μεγαλοψυχία.

“Επιτρέψτε μου να ισχυρίζομαι και νομίζω ότι έχει τη λογική του αυτό που θα πω, πώς η εξέλιξη στο θέμα της Λευκάδας δεν έπεσε από τον ουρανό, δεν ήρθε μόνη της αλλά κάποιοι εργάστηκαν.

Εγώ μίλησα για συνέργειες κυβέρνησης, πολιτικών εκπροσώπων της Λευκάδας και εκεί ξεχώρισε και τις ενέργειες του δημάρχου. Δεν είναι κακό να παραδεχόμαστε πράγματα τότε είναι προφανή.

Ακούστηκε ότι ο μόνος που είχε πρόταση για την κινητή μονάδα κατά το παρελθόν ήταν ο Θεόδωρος Σολδάτος και η παράταξη του.

Στην προεκλογική περίοδο, δεν ήταν ο μόνος ο οποίος μίλησε για την κινητή μονάδα ο κύριος Σολδάτος, αλλά ήταν ο μόνος που έκανε πρόταση για τα σκουπίδια.

Λίγο αργότερα και κάποιοι άλλοι κάποια πράγματα αναμάσησαν και όταν υπάρχει έλλειψη προτάσεων ακόμα και μία πρόταση με την οποία ενδεχομένως δεν συμφωνούμε θα πρέπει να γίνει παραδεκτή και αποδεκτή.

Θέλω επίσης να πω ότι στα τέλη Ιουλίου που βρεθήκαμε οι επικεφαλής,  προκειμένου να μας μιλήσει για την πορεία του θέματος ο δήμαρχος Λευκάδας, τότε έπαιζε το θέμα της κινητής μονάδας, στην οποία αναφέρθηκε και ο προηγούμενος Δήμαρχος κύριος Δρακονταειδής, ως τρίτο ενδεχόμενο για να αντιμετωπιστεί το ζήτημα, όπως επίσης και το γεγονός ότι ο ίδιος το έχει ζητήσει από τον κύριο Φάμελο στην Αθήνα αλλά ο ίδιος το απέρριψε.

Για να ακριβολογούμε όμως κύριε Γληγόρη και για να μην δημιουργούμε εντυπώσεις δεν διαφωνήσατε σε εκείνη τη σύσκεψη και επικαλούμαι  την παρουσία των επικεφαλής.

Αποφύγατε να πάρετε θέση και είπατε ότι θα τοποθετηθείτε στο δημοτικό συμβούλιο. Τα πράγματα είναι ακριβώς όπως τα λέω.”

“Αναφορικά με την εξέλιξη του ζητήματος πιστεύω πως όλοι είμαστε ικανοποιημένοι, όσο κι αν κάποιοι το ομολογούν περισσότερο και κάποιοι άλλοι λιγότερο.”

Την άποψή μου την εξέφρασα και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μέσα από σχόλιο, απέφυγα σήμερα να την επαναλάβω, γιατί δεν έχει έννοια να δυναμιτίζεις το κλίμα όταν πας να κάνεις μία εποικοδομητική διαδικασία.

Η Νέα Δημοκρατία με την οποία έχω διαφωνήσει επανειλημμένα,  είναι ένα κόμμα, μία παράταξη στην οποία δεν  υπάρχει η σταλινική ομοφωνία, ο καθένας δικαιούται να έχει απόψεις,

Ο καθένας από εμάς κρίνεται εγώ τότε δήλωσα ότι η τύχη της δικής σας δημοτικής παράταξης επηρεάστηκε πολύ από το γεγονός ότι δεν είχατε οριστικοποιήσει τη λύση, ωστόσο θέλω να πω ότι όλοι οι προηγούμενοι έχουμε εργαστεί άλλοι λίγο άλλοι πολύ, απλώς ο βαθμός αποτελεσματικότητας του καθενός είναι διαφορετικός.

About Ομάδα Σύνταξης 27933 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.