Θανάσης Περδικάρης: “Η λύση των αποριμμάτων στηρίζεται από την συντριπτική πλειοψηφία του Δημοτικού συμβουλίου.”


Στην τοποθέτησή του για το θέμα της ΜΟΠΑΚ, ο αντιδήμαρχος Θανάσης Περδικάρης, απευθυνόμενος στο προεδρείο ανέφερε ότι το θέμα των απορριμμάτων τίθεται διαχρονικά στο δημοτικό συμβούλιο.

“Αφού θα πρέπει κάθε φορά να μιλάμε και να επανερχόμαστε για 40 ή 50 χρόνια πίσω, τι να πω ότι αυτή η δημοτική αρχή εξάντλησε όλες τις δυνάμεις και τον περισσότερο χρόνο που είχε, με τον Δήμαρχο και το Στάθη Βλάχο και στη συντριπτική  πλειοψηφία το δημοτικό συμβούλιο για να βρει λύση.

Ευτυχώς δεν είμαστε στην κατάσταση που επικρατεί σε υπόλοιπα νησιά του Ιονίου, προφανώς υπάρχουν προβλήματα, γιατί όταν ξεκινάς μία διαδικασία εκπρόθεσμα, προφανώς δεν φτάνει στο τέλος που θέλεις να τελειώσεις χρονικά.

Έλεος πλέον με αυτή την ιστορία, ο κόσμος το έχει καταλάβει και λυπάμαι πολύ που κάθε φορά χρειάζεται να κάνουμε αναδρομή στο παρελθόν, να λέμε αυτά που έπρεπε να γίνουν, σε ένα δημοτικό συμβούλιο που στην πλειοψηφία τους στήριξε όχι την πρόταση της δημοτικής αρχής, αλλά την προσπάθεια που κάναμε όλοι μαζί για να βρεθεί μία λύση, μαζί με τα προβλήματα που υπάρχουν και θα υπάρξουν, αλλά η κατάσταση δεν ήταν αυτή που ήτανε.”

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 26283 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

2 Comments

  1. Ασφαλέστατα και στηρίζεται, απλά κάποιοι κάτι πρέπει να πούνε και να κάνουν για την τιμή των δημοτικών αντιπολιτευτικών όπλων.
    Όπως κάποιοι άλλοι δεν θα πουν τίποτα -όπως δεν είπαν και δεν λένε για το φράξιμο της οδού 8ης Μεραρχίσς- γιατί νομίζουν ότι έτσι θα εισπράξουν ξεροκούκια ψήφων στις επερομενες εκλογές.
    Το κομβικό της ίντργκας θα είναι να διαφωνούν όσοι δεν μιλούσαν ή αντιπολιτεύονταν την δημοτική αρχή στο θέμα του φραξίματος της 8ης Μεραριας, όταν εκεί υπήρχαν υοόγειοι ή επίγειοι κάδοι σκουπιδιών!! Η ίντριγκα αντιπολιτευτικής συμπεριφοράς εδώ θα παραγάγει γέλιο.

  2. H κεκτημένη τεχνογνωσία του Στάθη Βλάχου ως καθ ύλην του Δήμου- άρα η γνώση των προβλημάτων του σκουπιδικού της Δημοτικής αρχής και της ως τώρα αντιμετώπισής του- να μην παρακαμθεί ως αναγκαίο γνωσιακό θεσμισμένο συνεχές.
    Και τα περί νέου και μόνιμου εδραίου από δώ και πέρα που λένε ότι θάρθει για μια βραδυά – για την ακρίβεια από της 24:00 ώρας στην 00:01 λεπτό της επόμενης μέρας νύχτα- είναι λόγια του κοπανιζόμενου και κοπανιστού αέρα, μεταφυσικής εκδοχής μάλιστα ο αγέρας αυτός.
    Τα προβλήματα δεν αντιμετωπίζονται με ασυνέχειες. Αλλά με συνεχή σκέψη βάσανο πρώτα που δρομολογεί την δράση.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.