Θανάσης Καββαδάς: “Οι εκλογές της 26ης Μαΐου θα είναι ένα βροντερό δημοψήφισμα κατά της χειρότερης κυβέρνησης της μεταπολίτευσης.”-VIDEO-


Κάλεσμα σε όλες τις δυνάμεις για μία μεγάλη νίκη τη βραδιά της 26ης Μαΐου, απηύθυνε στην ομιλία του στα πλαίσια της πολιτικής εκδήλωσης της ΝΟΔΕ Λευκάδας το Σάββατο 19-05-2019, ο βουλευτής Θανάσης Καββαδάς.

Συγκεκριμένα ανέφερε ότι μετά τις εκλογές θα έχει ξεκινήσει μία καλύτερη μέρα με την αντίστροφη μέτρηση να έχει ξεκινήσει. Οι εκλογές της 26ης Μαΐου δεν θα είναι μόνο για το ευρωκοινοβούλιο και εκλογή δημάρχων και περιφερειαρχών, αλλά ένα βροντερό δημοψήφισμα κατά της χειρότερης κυβέρνησης της μεταπολίτευσης.

Της κυβέρνησης ς των φόρων, κατασχέσεων και πλειστηριασμών που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ, την κυβέρνησή του λαϊκισμού.

Ο λαός θα στείλει ένα μήνυμα στο ΣΥΡΙΖΑ έως εδώ αξίζουμε καλύτερα και προς τη Νέα Δημοκρατία προχωρήστε μπροστά μαζί μπορούμε. Στόχος μας είναι μία καθαρή νίκη.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ παραμένει στην εξουσία με μία εικονική πλειοψηφία βασιζόμενη σε μισθωμένους βουλευτές και ευκαιριακές πλειοψηφίες στη Βουλή, όμως τα ψέματα τελειώνουν γιατί το βράδυ της 26ης Μαΐου δεν θα υπάρχει καμία αμφιβολία σε κανέναν Έλληνα πολίτη ότι στη χώρα μας συντελείται μία μεγάλη πολιτική αλλαγή.

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας δεν μπορεί να ακούσει την φωνή αγανάκτησης των πολιτών, για την κυβέρνηση που επέβαλε 29 νέους φόρους και 17 παρεμβάσεις μειώσεων στις συντάξεις, για την κυβέρνηση που διέλυσε την μεσαία τάξη και λόγω των πολιτικών της δύο στους δέκα Έλληνες δεν έχουν να πληρώσουν το ρεύμα και τέσσερις στους δέκα δεν έχουν να πληρώσουν τους φόρους.

Τα δυσβάσταχτα πλεονάσματα πνίγουν την οικονομία, ενώ οι επενδύσεις γίνονται με το σταγονόμετρο.

Στα εθνικά μας θέματα πληρώνουμε το μεγάλο λάθος της Κυβέρνησης που αναγνώρισε ταυτότητα και γλώσσα με τη συμφωνία των Πρεσπών. Η Νέα Δημοκρατία θα κάνει τα πάντα για να αμβλύνει τα αρνητικά δεδομένα αυτής συμφωνίας και λέμε προς όλες τις κατευθύνσεις ότι διατηρούμε το δικαίωμα του βέτο στην Ευρωπαϊκή Ένωση, εάν δεν εξυπηρετούνται τα εθνικά μας συμφέροντα, γνωρίζοντας πολύ καλά ότι η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα θα μας κατηγορήσει ότι είμαστε ακροδεξιοί και θα το πει αυτός που κυβέρνησε τέσσερα χρόνια με τον κύριο Καμμένο, εκείνος που στο τέλος του 2014 έστειλε τη χώρα στις εκλογές μαζί με τη Χρυσή Αυγή.

Θα μας πει ότι είναι φίλος των αδυνάτων και εμείς ότι είμαστε φίλοι της ελίτ, όταν ο ίδιος έκανε βόλτες στο Ιόνιο με πούρα και σαμπάνιες, ενώ στο μάτι δεν γνώριζε ότι υπήρχαν δεκάδες νεκροί.

Αναφερόμενος στην περιφέρεια ιονίων Νήσων, είπε ότι δυστυχώς τα τελευταία πέντε χρόνια δεν ευτυχήσαμε να έχουμε Περιφερειακή αρχή αντάξια της ιστορίας των επτανήσων, τώρα έχουμε μία ευκαιρία να αλλάξουμε, να πάμε μπροστά.

Η Ρόδη Κράτσα με τη μεγάλη πολιτική και ευρωπαϊκή της εμπειρία έχει αναλάβει ένα βαρύ φορτίο να βγάλει τα νησιά μας από τη μιζέρια και την απομόνωση.

Γνωρίζετε πόσα μπορούμε να πετύχουμε μαζί με την αυριανή κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη νέα Περιφερειακή αρχή με περιφερειάρχη την Ρόδη Κράτσα.

Το σημαντικό είναι ότι κανείς υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με το συνδυασμό της Ρόδης Κράτσα δεν είναι επαγγελματίας της πολιτικής, αλλά άνθρωποι του μόχθου, καταξιωμένοι στην κοινωνία με διάθεση προσφοράς για να πάει ο τόπος μπροστά.

Είμαι βέβαιος ότι όλοι θα δώσουν τη μάχη όχι των εκλογών, αλλά της επόμενης ημέρας για να δούμε και πάλι τα επτάνησα και τη Λευκάδα να πρωταγωνιστούν σε μία Ελλάδα που θα αναπτύσσεται, θα ευημερεί και θα προοδεύει.

Απευθυνόμενος στην Ρόδη Κράτσα, ο βουλευτής ανέφερε ότι η Λευκάδα έχει πολλά θέματα ανοιχτά και οι Λευκαδίτες και εγώ προσωπικά θα απαιτήσουμε την επόμενη μέρα για θέματα τα οποία απασχολούν στη Λευκάδα, θα τσακωθούμε μεθαύριο, ανέφερε με τους παριστάμενους να χειροκροτούν.

Ο βουλευτής Λευκάδας είπε ότι με τις εκλογές στην περιφέρεια κερδίζουμε όχι μόνο πολιτικά, αλλά εξασφαλίζουμε το μέλλον της Λευκάδας και των επτανήσων συνολικά.

Με τις δημοτικές εκλογές, με τον Θοδωρή Σολδάτο και τους επίσης άξιους υποψηφίους που περιλαμβάνονται στο ψηφοδέλτιο του θα πετύχουμε οριστικά τη βελτίωση της καθημερινότητάς μας, για αυτό περιμένουμε πολλά από εσάς.

Ο Θανάσης καββαδάς ευχήθηκε καλή δύναμη και καλή επιτυχία στον κοινό μας αγώνα, τους κοινούς μας στόχους, στις κοινές μας επιδιώξεις, όλοι μαζί θα δώσουμε τον αγώνα ενωμένοι σε κάθε κάλπη για τη μεγάλη νίκη.

“Να θυμίσω ότι στη μάχη αυτή τους χρειαζόμαστε όλους και δεν αποκλείουμε κανέναν, πρέπει να επηρεάσουμε όσους περισσότερους μπορούμε, δεν είναι όλοι εδώ, εσείς θα επηρεάσετε τον κόσμο που είναι δίπλα σας, στα καφενεία, στο σπίτι σας, τους συγγενείς σας, καθώς πρέπει να ψηφίσουν όλοι, δεν πρέπει να πάει καμία ψήφος χαμένη και αυτό πρέπει να το βάλουμε καλά στο μυαλό μας.

Η διαφορά πρέπει να είναι μεγάλη, η Νέα Δημοκρατία πρέπει να είναι πολύ μπροστά και αυτό πρέπει να το χωνέψουμε όλοι, πρέπει να φανεί η διαφορά και να καταλάβει ο Τσίπρας ότι η επόμενη μέρα είναι δύσκολη για αυτόν, ότι τελειώνει γιατί οι επερχόμενες εκλογές είναι το πρόκριμα των εθνικών εκλογών οπότε πραγματοποιηθούν.”

About Ομάδα Σύνταξης 28478 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

2 Comments

 1. Μείωση δραστική έως κατάργηση της αντισυνταγματικής εισφοράς αληλλεγύης.
  Μείωση τωνβφόρων εισοδήματος.
  Μείωση έως κατάργηση των προστίμων κατά περίπτωση διόρθωσης του Ε9.Ήτανε 60 ευρώ και το κάνανε 100.
  Αντιμετώπιση του θέματος αξιακότητας ακινήτων και δανεισμού.
  Μείωση έως κατάργηση του ενφια ή αντικαταστασή του με τέλος ακινήτων λελογισμένο ώς η Γερμανία.
  Διαμέρισμα 90 τμ στο Βερολίνο τέλος ετήσιο 186 ευρώ.
  Απ την πρώτη χρονιά θα φανεί η διάθεση της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας αν θα θέλει να αντιμετωπίσει με κοινοβουλευτικούς όρους την Ελληνική κοινωνία.
  Ιδιαιτερα με την κατάργηση της αντισυνταγματικής εισφοράς αλληλεγγύης .Η παρούσα κυβερνητική γύγκλα για να κάνει ψηφοθηρική πολιτική αύξησε την αντισυνταγματική εισφορά αληλλεγύης κατά 300% και 500% για να μοιράζει επιδόματα ψήφων.
  Η επιδοματική προκλητικότητα και παλαιοπολιτική κοροιδία μαζί προς τους πολίτες της παρούσης κυβκέρνήσής δέν έχει καμμία ιστορική αναφορά όμοια.
  Έλεγχο ολων των κτηματογραφήσεων εν Ελλάδι και των κτηματογράφων για την ατοπογράφητη κτηματογράφηση χρόνια στην χώρα.
  Αναμένωμεν την Νέα Δημοκρατία και που έχει πολλά πεδία ( όχι αχανή ) συγκεκριμένα να δείξει την διάθεση αποκατάστασης της πολιτικής και κοινωνικής τάξης έστω στο ελάχιστο.
  Το πρώτο που πρέπει να γίνει είναι η κατάργηση της αντισυνταγματικής εισφοράς αλληλεγγύης ( το κοινωνικό συριζαικό αίσχος με την προκλητική αύξησή της από έκτακτη εισφορά).

 2. Ο Βουλευτής Λευκάδος εκφράζεται ευγενώς και επιεικώς εν προκειμένω.
  Ήρθε και η λούμπεν -τι άλλο θα μπορούσε- δήλωση του Τσίπρα ( οχι πρωθυπουργού, γιατί αν πρωθυπουργός χώρας λέει πώς ότι πήρανε ώς 13η σύνταξη ειναι καλύτερο απ το τίποτα τοτε λειτουργεί ώς ιδιώτης).
  Προκαλείε το δημόσιο χρήμα ο πρωθυπουργός που το εντάσει στην ψηφοθηρική σκοπιμότητα προκλητικά και χωρίς βάσει τακτότητας του κρατικού λειτουργισμού. Την ώρα επίπλέον που ο ίδιος πουλάει στους κλομπισμένους απ τον ίδιο και την παρέα του πολίτες την μη εφαρμογή του συνταξιοδοτικού νόμου που ο ίδιος ψήφισε.Για να δείξει τελικά ότι ώς εξουσία δήθεν ότι θέλει κάνει.Και δεν εφαροζει νόμους και τους εφαρμόζει κατά το δικού, και ότι επίδόματα θέλει βγάζει, και όπως θέλει τα ονομάζει και ότι θέλει φορολογεί και την κρατική λειτουργίκή επηρεάζει-τις συντάξεις του Ιουνίου θα τις δώσει πρίν τις εκλογές της 26ης Μαίου.Δηλαδή το κράτος εθναι η παρέα που έπθασε την κυβέρνηση και μένει με τις κομματικές ίντριγκες με τους Ανέλ τελευταία και τα πρόσωπα επιλεκτικά ως κοθνοβουλευτική εκπροσώπηση.
  Εφ όσον σπάει ψηφοθηρικά την τακτότητα λειτουργίας τπυ κράτους -δίνει ημερομηνιακά συντάξεις πρίν την τακτή προθεσμία , γιατί δεν σπάει και την προθεσμία καταβολής των φόρων κσι ρυθμίσεων απ τους πολίτες κατά το δοκούν όταν τον βολεύει χωρίς πρόστιμα, κσι γιατί δεν αποκατασχέτει όλους τους λογαριασμούς που κατασχέτει για τις οφειλές των πολιτών σε κράτος και Δήμους??
  Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας και οι συνταγματικοί και νομικοί επιστήμονες και οι επαγγελματικές επιστημονικές οργανώσεις δεν βλέπουν τίποτα μεμπτό στην όλη αυτή λειτουργική??
  Το φαινομενο αυτό πιυ παρατηρήθηκε ιστορικά ώς διαχειριστική του κράτους απ αυτό το κυβερνητικό μόρφωμα , (τα χσλια με τις εισπρακτικές παλινωδίες του ενφια και του πισωγυρίσματος των αντικειμενικών αξιών μαζί με τον αιφνιδιασμό καταβολής του, είναι άλλη μια ένδειξη), το φαινόμενο αυτόβθα ταλαιπωρήσει για χρονια την κατανόηση της λειτουργικότητσς της θεσμικότητας ώς αναγκαιότητα στην χώρα , θα εκτραχύνει την αυτονομημένη συμπεριφορά των πολιτών έναντι της αβαγκαιότητας της κρατικής οργάνωσης, και στόχο έχει -για τούτο και επιδιώκεται απ το παρών κυβερνητικό μόρφωμα-την αποσάθρωση του κοινωνικού συναινετικού διαβιωτικού και παραγωγικού ιστού της χώρας ώς πολιτικό κυβερνητικό πρόταγμα, για την επιδοματική πατερναλιστικά εξουσιαστική αναπαραγωγή του συγκεκριμένου ιδεολογικού πρωτύπου.
  Για τούτο ψάχνει την επιδοματική εξαγορά ψήφων έστω λαι σε βάρος της κρατικής λειτουργικότητας.
  Εγκαθιστα μια σχέση αμφιθυμίας στους πολίτες με το κράτος μέσω του όρου 13ηωσύνταξη που όμως ειναι επίδομα ώς ποσό αλλά φορολογείται ώς σύνταξη.
  Αυτή που εκφράσθηκε σήμερα με βρισιές και ειρωνία των πολιτών για τον εννοιολογικό εμπαιγμό του όρου 13η σύνταξη . Αυτό επιδιώκει η παρούσα κυβέρνητική ιδεολογία , να στρέψει έστω ώς ειρωνία τους πολίτες έναντι του κράτους και της αναγκαιότητας της συμμετοχικής των πολιτών οργανωσής του.
  Και απ την νέα γεννιά να γίνει κατανοηο ότι, η παραπάνω αμφιθυμική κουλτούρα που μεθοδεύεται ώς κυβερνητικό προεκλογικό γελοιωδέστατο διαχειριστικό συμβάν θα πληρωθεί ακριβά και στο μέλλον απ την ίδια αυτή νέα σήμερα γενιά.
  Και κάθε παραδοξότητα γίνεται τόσο παράδοότερη για όσο ποιό κανονικότητα εκλαμβάνεται και γίνεται αναδεχτή.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.