Θανάσης Καββαδάς: “Καθιστώ υπεύθυνους για τυχόν επιπτώσεις στην δημόσια υγεία αυτούς που καταψήφισαν την πρόταση προσωρινής κάλυψης της θέσης του αναισθησιολόγου στο Γ. Ν. Λ.”


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Καθιστώ υπεύθυνους για τυχόν επιπτώσεις στην δημόσια υγεία αυτούς που καταψήφισαν την πρόταση προσωρινής κάλυψης της θέσης του αναισθησιολόγου στο Γ. Ν. Λ.

Με μεγάλη μου έκπληξη ενημερώθηκα για την απόφαση του Δ.Σ. του Γενικού Νοσοκομείου Λευκάδας, σύμφωνα με την οποία απέρριψε την προσωρινή λύση που κατάφερα να δώσω, όσον αφορά την έλλειψη ιατρού αναισθησιολόγου.

Μετά από συνάντησή μου με τον Υπουργό Υγείας κ. Κικίλια, βρέθηκε αναισθησιολόγος που εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο Γ.Ν.Λ. τουλάχιστον για τον μήνα Αύγουστο, αμειβόμενος με μπλοκ παροχής υπηρεσιών, κάτι το οποίο επιτρέπεται από την κείμενη νομοθεσία.

Η λύση αυτή αν και προσωρινή εξασφαλίζει σε μέγιστο βαθμό την ασφαλή λειτουργία του Γ.Ν.Λ. την τρέχουσα περίοδο, έως ότου υλοποιηθούν οι διορισμοί επικουρικών και μόνιμων ιατρών.

Δηλώνω ότι μετά την απόφαση του Δ.Σ. του Γ.Ν.Λ., ανησυχώ πολύ για την ασφαλή λειτουργία και καθιστώ υπεύθυνους για τυχόν επιπτώσεις στην δημόσια υγεία αυτούς που καταψήφισαν την πρόταση.

Σε έκτακτες καταστάσεις, όπως η παρούσα, όλοι πρέπει να υπερβαίνουμε τις ιδεολογικές μας αγκυλώσεις και να συμβάλλουμε στην επίλυση των προβλημάτων που αφορούν την ανθρώπινη ζωή.

Θα συνεχίζω να εργάζομαι σκληρά προς αυτή την κατεύθυνση πράττοντας πάντα το αυτονόητο και απαιτώντας το καλύτερο!

Η μάχη μου για την εύρυθμη και διαφανή λειτουργία του Γενικού Νοσοκομείου Λευκάδας θα συνεχιστεί!

Αθανάσιος Ι. Καββαδάς

Βουλευτής Ν. Λευκάδας

About Ομάδα Σύνταξης 27933 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

1 Comment

 1. Η πολιτική ηγεσία του τόπου και η Δημοτική και η περιφερειακή της επαρχίας, δεν είναι αμέτοχη της αθλιότητας του Σάνβατου 3/8/2019 με τηνουρά 7,5 χιλιομέτρων από την πλωτή γέφυρα της Λευκάδος.
  Τροχαία δεν ειδοποιούσε, η ουρά σωρευόνταν, φήμες για καθυστέρηση λόγω άνοιγμα της γέφυρας ( ήταν ψέμμα) ταξιτζήδες με γκρί ταξί βγαίνανε στο αντίθετο ρεύμα, η κυκλοφορία από Λευκάδα γινόνταν ομαλά.Η πρόβλεψη των περισπούδαστων παραγόντων της αυτοδιαχείρησης και της πολιτικής εκπροσώπησης και των επαγγελματικών οργάνων που είναι.Χρόνος που απαιτήθηκε για 5 χιλιόμετεα ίσα με 5 και πλέον ώρες και μέσα στην πόλη αριστερά στην παραλία τα ίδια.
  5 χονια δημοτική αρχή, 5 χρόνια βουλευτής, επιμελητήρια, ξενοδόχοι, καρεκλοεστιάτορες και καφετζήδες, μαγαζάτορες…δεν έβλεπαν τίποτα ή δεν είδαν ??
  Τα σκάφη που εξυπηρετεί το άνοιγμα της γέφυρας αφήνουν περισσότερα στην Νήσο απ ότι ο μαζικός τουρισμός δια οδικής πρόσβασης ??
  Ας μείνει η γέφυρα κλειστή 2-3 ώρες γιαι οι σκαφάτοι δροσίζονται στο σκάφος ,και χωρίς βλκάβή στό σκάφος.4 συτοκίνητα άναψαν στο τέλος. Οι ταξιτζήδες πος Λευκάδα έχουν σπ την τροχαία το σπυρόβλητο όταν βγαίνουν ανιθετα και πάνε και με υπερβολική ταχύτητα. Φόβος και τρόμος οδικός ήταν χτές αυτή η συμπεριφορά των τακιτζήδων.Το επαγγελματικό επιμελητήριο δεν ξέρει επαγγελματικά τίποτα?? Ή και τα μέλη του ώς ταξιτζήδες έχουν το απυρόβλητο απ τον κοκ.Κσι ένσντι τίνων ανταλλσγμάτων κρατικής ωφέλειας??
  Η τροχαία -αστυνομία και το λιμενικό δεν είχαν όργανα να διευθετήση την κατάσταση με προτεραιότητες κίνησης??
  Οι υπεύθυνοι συγκοινωνιών της Δημοτικής αρχής δεν είχαν ρόλο?
  Ο Βουλευτής δεν μπορούσε να επάμβει , ώς συγκοινωνιακή μαζική κρίση ζητώντας διευθέτηση και οδηγίες και χειρισμό της υπόθεσης από το αρχηγείο τροχαίας και λιμενικού.??
  Ο Δήμαρχος μεγάλου Πεύκου-Κινέτας κλπ πέρυσι βγήκε γυρνώντας έβγαζε τους κατοίκουςβαπ τα σπίτια και σώθηκαν σπ την φωτιά. Στο Μάτι Ανατολικής Αττικής κανένας δεν ενδιαφέρθηκε .Για τούτο υπήρξε η εκατόμβη.
  Πριν λίγο καιρό διαφημήστικε το γαστρονομικό φεστιβάλ στην Νήσο Λευκάδα.
  Καλό σαβούριασμα σε όλους.
  Και από όποιους πολίτες της χώρας βέβαια δέχονται να χρηματοδοτούν το σαβούριασμα άλλων.
  Γιατί άλλοι δεν το δεχονται.
  Είναι Θέμα σισθητικής.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.