Τεχνικά έργα, εργασιακές συνθήκες και πολύτεκνες οικογένειες στην ατζέντα του Χαράλαμπου Καλού…


Ο υποψήφιος δήμαρχος Λευκάδας, κ. Χαράλαμπος Καλός, και υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της «Σύγχρονης Λευκάδας» συναντήθηκαν με τον Προϊστάμενο του Τμήματος Τεχνικών Έργων του δήμου Λευκάδας, κ. Δημήτρη Βραχνούλα. Αντικείμενο της συζήτησης αποτέλεσαν όλα τα τεχνικά έργα του δήμου Λευκάδας που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του Χαράλαμπου Καλού με το Σωματείο Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Λευκάδας. Παρόντες ήταν ο πρόεδρος του Σωματείου κ. Αποστόλης Θερμός, ο αντιπρόεδρος κ. Λάμπρος Κατσούλας, τα μέλη του Σωματείου κ. Χριστόφορος Βλάχος, κα. Δήμητρα Πάνου και κ. Θεόδωρος Θερμός. Συζητήθηκαν οι συνθήκες εργασίας και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι στους οργανισμούς τοπικής αυτοδιοίκησης του Νομού Λευκάδας. Το παρών έδωσε και ο Επόπτης Καθαριότητας του δήμου, κ. Τάσος Συκιώτης, ο οποίος ενημέρωσε τον υποψήφιο δήμαρχο για τις υπάρχουσες συνθήκες της Υπηρεσίας Καθαριότητας και τα προβλήματα που υπάρχουν.

Ο επικεφαλής της «Σύγχρονης Λευκάδας» συναντήθηκε με εκπροσώπους του Σωματείου Εργαζομένων στις Κοινωνικές και Προνοιακές Δομές του δήμου Λευκάδας. Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο πρόεδρος του Σωματείου κ. Γιάννης Αθανασίου και ο γραμματέας κ. Άγγελος Βονιτσάνος, οι οποίοι ενημέρωσαν τον κ. Καλό για τα προβλήματα που απασχολούν το σύνολο των εργαζομένων στις δομές αυτές και τις αλλαγές που πρόκειται να επέλθουν τα επόμενα χρόνια στο εργασιακό καθεστώς καθώς και στις χρηματοδοτήσεις των δομών, γεγονότα που θα επηρεάσουν άμεσα και τον δήμο Λευκάδας.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Λευκάδας, κ. Χαράλαμπος Καλός, συναντήθηκε με το Δ.Σ. της Ένωσης Πολυτέκνων Λευκάδας-Βόνιτσας, το οποίο ανταποκρίθηκε στο αίτημα της «Σύγχρονης Λευκάδας». Στα γραφεία της Ένωσης όπου πραγματοποιήθηκε η συνάντηση, συζητήθηκαν τα προβλήματα που απασχολούν τις πολύτεκνες οικογένειες τόσο σε πανελλαδικό επίπεδο όσο και σε τοπικό, όπως η τιμολόγηση του νερού και η συμμετοχή σε τροφεία και προγράμματα του δήμου. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο επικεφαλής της «Σύγχρονης Λευκάδας» είναι ο πρώτος υποψήφιος δήμαρχος που συναντάται με την Ένωση Πολυτέκνων Λευκάδας-Βόνιτσας τουλάχιστον την τελευταία εικοσαετία.

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 22677 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.