Ταλαιπωρία για τους οδηγούς- Αυξημένη η κίνηση χθες προς ΛΕΥΚΑΔΑ -[ΒΙΝΤΕΟ]


Του Σταύρου Πάτση 
                Κατά την καλοκαιρινή περίοδο είναι σύνηθες φαινόμενο η αυξημένη κίνηση προς την Λευκάδα.

        Χθες όμως Σάββατο 17.8.2019 ήταν πολύ αυξημένη η κίνηση των οχημάτων και η ουρά των αυτοκινήτων που ήθελαν να περάσουν την πλωτή γέφυρα έφτασε μέχρι τον Άγιο Αντώνιο………..

ΒΙΝΤΕΟ….
Όπως μας αναφέρει αναγνώστης μας, οι οδηγοί υποβάλλονται σε ταλαιπωρία που κινούνται στο δρόμο από Βόνιτσα προς Λευκάδα με αποτέλεσμα να σχηματίζονται ουρές χιλιομέτρων στην πλωτή γέφυρα.
Η Ταλαιπωρία οφείλεται στο προβλεπόμενο κλείσιμο της γέφυρας στις 2:00 το μεσημέρι, προκειμένου να εξυπηρετηθούν και τα σκάφη που διέρχονται τον δίαυλο.
Το Λιμεναρχείο Λευκάδας πρέπει να βρεί λύση στο πρόβλημα προκειμένου να μειωθεί ο χρόνος αναμονής των τροχοφόρων για την διέλευση των οχημάτων απο την πλωτή γέφυρα…

Πηγή: Ξηρόμεροnews

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 23010 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.