Συνελήφθη στη Λευκάδα ο κακοποιός που έκλεψε όπλο δικαστικού λειτουργού στην Βόνιτσα – Αναζητείται ο συνεργός του.


Συνελήφθη στη Λευκάδα ο κακοποιός που έκλεψε όπλο δικαστικού λειτουργού – Αναζητείται ο συνεργός του.   Οι δυο διαρρήκτες αφαίρεσαν το πιστόλι από εξοχική κατοικία στη Βόνιτσα Αιτωλοακαρνανίας
Tο όπλο ανώτατου δικαστικού λειτουργού έκλεψαν διαρρήκτες από την εξοχική του κατοικία στη Βόνιτσα Αιτωλοακαρνανίας, στις αρχές Αυγούστου και τελικά συνελήφθη ο ένας κακοποιός.
Μετά από έρευνα, οι Αρχές έφτασαν στα ίχνη των διαρρηκτών, καθώς ένα δακτυλικό αποτύπωμα πρόδωσε τον ένα από αυτούς. Ο δράστης συνελήφθη στη Λευκάδα και ο νεαρός κακοποιός παρέδωσε το κλεμμένο όπλο στις Αρχές. Η αστυνομία αναζητά τον συνεργό του.
Με πλούσιες περγαμηνές ο 64χρονος Αντεισαγγελέας, καθώς χειρίστηκε πολύ σοβαρές δικαστικές υποθέσεις, ενώ είχε διατελέσει επικεφαλής της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας όπως και επόπτης ερευνών για την τρομοκρατία.
Η κλοπή του όπλου έγινε στις 3 Αυγούστου, στην εξοχική του κατοικία όπου παραθέριζε με την οικογένειά του. Οι δράστες από ανασφάλιστο παράθυρο, μπήκαν στο σπίτι του ανώτατου δικαστικού λειτουργού.
Αφαίρεσαν μόνο το πιστόλι με την γεμιστήρα των επτά φυσιγγίων. Όταν αντεισαγγελέας επέστρεψε στο σπίτι του, διαπίστωσε αμέσως την κλοπή του όπλου που κατείχε νόμιμα. Ενημέρωσε την αστυνομία και λόγω της σοβαρότητας της υπόθεσης της έρευνα ανέλαβε η Ασφάλεια Αγρινίου. Κλιμάκιο της Σήμανσης εντόπισε δακτυλικό αποτυπώματα, ενός από τους δράστες καθώς ήταν σεσημασμένος.
Μετά από έρευνες και συνεργασία με την Ασφάλεια Λευκάδας, ο νεαρός κακοποιός εντοπίστηκε και συνελήφθη στη Λυγιά Λευκάδας όπου έκανε διακοπές. Ύστερα από διαπραγματεύσεις παρέδωσε το όπλο στους αστυνομικούς και αυτοί με την σειρά τους στον Αντεισαγγελέα.
Από την αστυνομία αναζητείται ο συνεργός του δράστη, και οι πληροφορίες αναφέρουν πως εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης σε βάρος του.
ert.gr

About Ομάδα Σύνταξης 27589 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.