Συνέλευση Κατοίκων στο Περιγιάλι


ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ – ΠΕΡΙΓΙΑΛΙ

Την Κυριακή 27 Oκτωβρίου 2019 στο Περιγιάλι πραγματοποιήθηκε η πρώτη μετά από πολλά χρόνια συνάντηση-συνέλευση των κατοίκων με το νέο συμβούλιο της τοπικής κοινότητας.

Οι συγχωριανοί μας ,ενημερώθηκαν για το ενδιαφέρον που επιδείξαμε να προβάλλουμε στη νέα Δημοτικά αρχή και στην Περιφερειακή Ενότητα Λευκάδας ,τα προβλήματα που απασχολούν τον τόπο μας ,τις άμεσες ενέργειες που καταθέσαμε προς τον Δήμο Λευκάδας καθώς και τα προτεινόμενα έργα ανάπτυξης με σειρά προτεραιότητας ,εκτέλεσης και κατασκευής.

Μέσα από τη συζήτηση που ακολούθησε μπορέσαμε να ακούσουμε και να καταγράψουμε όλους τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες τους, υποσχόμενοι με τη σειρά μας πως θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την βελτίωση της καθημερινότητας όλων μας.

Σημαντικά θέματα σχολιάστηκαν όπως η καθαριότητα των κοινόχρηστων χώρων και η συντήρηση των δρόμων, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση ωστόσο στο θέμα της κατασκευής πεζοδρομίου κατά μήκους του οικισμού καθώς και στο θέμα του κτήματος ( πηγής) Πασά– έλλειψη ενδιαφέροντος αξιοποίησης για πάρα πολλά χρόνια.

Ευχόμαστε καλή συνεργασία και υγεία σε όλους.

 

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΠΛΑΤΥΣΤΟΜΩΝ

ΟΛΓΑ ΘΕΙΑΚΟΥ

About Ομάδα Σύνταξης 27933 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.