Συνεχίζονται οι αιτήσεις για φοίτηση στο Μουσικό Σχολείο Λευκάδας


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Ενημερώνουμε τους γονείς και τους μαθητές της ΣΤ΄ τάξης των δημοτικών σχολείων της Λευκάδας και των γύρω περιοχών (Αγ. Νικόλαος, Πλαγιά, Πάλαιρος, Βόνιτσα) ότι οι αιτήσεις για τη φοίτηση στο Μουσικό Σχολείο Λευκάδας, για το σχολικό έτος 2020-’21, ξεκίνησαν και θα διαρκέσουν μέχρι τις 29 Μαίου.

Οι ιδιαίτερες συνθήκες που βιώνουμε και τα μέτρα προστασίας από τη διάδοση του ιού COVID-19,  μας αναγκάζει να ματαιώσουμε το πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων που είχαμε προγραμματίσει και τη δια ζώσης ενημέρωση των μαθητών σχετικά με την προοπτική φοίτησή τους στην α΄τάξη του Μουσικού Σχολείου Λευκάδας.

Έτσι, για φέτος, οι αιτήσεις θα πραγματοποιηθούν ηλεκτρονικά και θα αποσταλλούν στην ηλεκτρονική διευθυνση του Σχολείου, σύμφωνα με την σχετική εγκύκλιο του ΥΠΑΙΘ (α.π. 50942/Δ2, 04-05-2020).

Για οποιοδήποτε ζήτημα, περαιτέρω ενημέρωση ή βοήθεια μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλέφωνα του σχολείου (26450-21625/22525) και στην ιστοσελίδα του (http://gym-mous-lefkad.lef.sch.gr/).

 

Ο Διευθυντής

 

Νικόλαος Κονιδάρης

 

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 25638 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.