Συνεχίστηκαν οι έρευνες στην περιοχή της Βόνιτσας που βρέθηκαν τα ανθρώπινα οστά (φωτογραφίες)


Φωτο: MagicFocus

 

Συνεχίστηκαν και σήμερα οι έρευνες από τη Λιμενική Αρχή Πρέβεζας, σε συνεργασία με την ΛΕΚ Πρέβεζας, στην περιοχή όπου χθές βρέθηκαν τα ανθρώπινα οστά στην Παναγιά Βόνιτσας.

Υπενθυμίζεται ότιενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Πρέβεζας, απογευματινές ώρες χθες Δευτέρα 08/06, από το Αστυνομικό Τμήμα Βόνιτσας, για τον εντοπισμό των ανθρώπινων οστών στην περιοχή που ερευνάται για την εξαφάνιση της 63χρονης.

Στελέχη του Λιμενικού μετέβησαν στο σημείο, όπου εντόπισαν επί της ακτογραμμής, σκελετό αποτελούμενο από σπονδυλική στήλη, λεκάνη και κάτω άκρα, ενώ σε απόσταση δέκα μέτρων επί του Αιγιαλού εντοπίστηκε κρανίο.
Φωτο: MagicFocus
Φωτο: MagicFocus

Σήμερα οι έρευνες στην θάλασσα συνεχίστηκαν από το Λιμενικό με την συνδρομή δυτών της Λέσχης Ελλήνων Καταδρομέων Πρέβεζας.

Τα  επιπλέον ευρήματα που περισυνελέγησαν παραδόθηκαν στο Νοσοκομείο Πρέβεζας, προκειμένου να μεταφερθούν στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών για διενέργεια νεκροψίας ενώ αναμένεται το αποτέλεσμα της ιατροδικαστική εξέτασης για να διαπιστωθεί αν συνδέεται η υπόθεση με την εξαφάνιση της 63χρονης γυναίκας προ 10ημέρου περίπου.

Φωτο: MagicFocus

Φωτο: MagicFocus

About Ομάδα Σύνταξης 27549 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.