Συνάντηση του υποψ. Περιφερειάρχη Ι. Νήσων Σπύρου Σπύρου με τον Αρχιεπίσκοπο Καθολικών Συζήτηση για θέματα κοινού ενδιαφέροντος και ανταλλαγή ευχών


Κέρκυρα, 19-04-2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνάντηση του υποψ. Περιφερειάρχη Ι. Νήσων με τον Αρχιεπίσκοπο Καθολικών

Συζήτηση για θέματα κοινού ενδιαφέροντος και ανταλλαγή ευχών

Συζήτηση για θέματα κοινού ενδιαφέροντος και ανταλλαγή πασχαλινών ευχών ήταν το αντικείμενο της συνάντησης που είχε σήμερα το πρωί ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Σπύρος Σπύρου με τον σεβασμιότατο Αρχιεπίσκοπο της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας Κέρκυρας, Ζακύνθου και Κεφαλονιάς κ. Ιωάννη Σπιτιέρη.

Ο κ. Σπύρου εξέφρασε στον σεβασμιότατο τις ευχές του καθώς διανύουμε το καθολικό μεγαλοβδόμαδο, παρότι στην Κέρκυρα ως γνωστόν ορθόδοξοι και καθολικοί γιορτάζουν αρμονικά μαζί το Πάσχα.

Την συνάντηση απασχόλησαν θέματα που αφορούν κυρίως την προστασία μνημείων ανεκτίμητης πολιτιστικής κληρονομιάς, με την καταστροφική πυρκαγιά της Παναγίας των Παρισίων στο επίκεντρο και εκτενή αναφορά στην ανάγκη αναστήλωσης του καμπαναριού της Annunziata, μνημείου που χρήσει άμεσης προστασίας.

Τέλος, τόσο ο υποψήφιος Περιφερειάρχης όσο και ο Αρχιεπίσκοπος Καθολικών Ιονίων αναφέρθηκαν στην μακρά γνωριμία μεταξύ τους τονίζοντας ότι τους συνδέουν αισθήματα αμοιβαίου σεβασμού και εκτίμησης.

 

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 25619 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.