Συνάντηση του Θανάση Καββαδά με τον κ. Θεόδωρο Σολδάτο


Συνάντηση είχε ο Βουλευτής Ν. Λευκάδας κ. Θανάσης Καββαδάς με τον πρώην Βουλευτή και νυν επικεφαλής της πλειοψηφήσασας παράταξης στο Δήμο Λευκάδας, κ. Θεόδωρο Σολδάτο.

Έγινε μία εφ’ όλης της ύλης συζήτηση για διάφορα θέματα και έργα που αφορούν στο Δήμο Λευκάδας, όπως η εξέλιξη του ζητήματος των απορριμμάτων, η λειτουργία τμήματος ΑΕΙ του Ιονίου Πανεπιστημίου στη Λευκάδα, οι εξελίξεις για τη μαρίνα στο Βλυχό, η Υποθαλάσσια Ζεύξη και άλλα.

Ο Βουλευτής εξέφρασε την ικανοποίησή του για τις πρόσφατες αποφάσεις του δημοτικών συμβουλίων, ώστε να λυθεί το πρόβλημα των απορριμμάτων με τη δημιουργία ΦΟ.Δ.Σ.Α. μεταξύ των Δήμων Λευκάδας, Ακτίου – Βόνιτσας και Μεγανησίου, έπειτα από τη σχετική τροπολογία που είχε ψηφιστεί.

Συζητήθηκαν οι τελευταίες εξελίξεις που αφορούν στη λειτουργία του Τμήματος Περιφερειακής Ανάπτυξης του Ιονίου Πανεπιστημίου και οι ενέργειες που γίνονται ώστε να λειτουργήσει στη Λευκάδα, καθώς και οι προοπτικές κατασκευής της Υποθαλάσσιας Ζεύξης, θέματα για τα οποία και οι δύο συμφώνησαν ότι πρέπει να συγκαταλέγονται στις βασικές συλλογικές επιδιώξεις του Νομού για το άμεσο μέλλον και μεσοπρόθεσμα.

Τέλος, συζητήθηκε η προοπτική δημιουργίας της μαρίνας στο Βλυχό, έπειτα και από τις ρυθμίσεις που σύντομα θα κατατεθούν προς ψήφιση στη Βουλή και που θα επιταχύνουν τις διαδικασίες υλοποίησης του έργου.

Αφού κατά τη συνάντηση διαπιστώθηκε σύγκλιση απόψεων στα βασικά ζητήματα που απασχολούν σήμερα τη Λευκάδα, οι δύο άνδρες συμφώνησαν ότι η θεσμική συνεργασία είναι προϋπόθεση για την επίτευξη των κοινών στόχων και ότι θα έχουν συχνή επικοινωνία για όλα τα θέματα που απασχολούν το Δήμο Λευκάδας αλλά και την Περιφερειακή Ενότητα γενικότερα.

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 25701 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.