Συνάντηση του Προέδρου του Επιμελητηρίου Λευκάδας με την νέα πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Τουρισμού


Συνάντηση είχε το απόγευμα της Δευτέρας 22 Ιουλίου 2019 στη Βουλή, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λευκάδας κ. Σκιαδαρέσης Σωτήρης με τον Υπουργό Τουρισμού κ. Χάρη Θεοχάρη, τον Υφυπουργό κ. Μάνο Κόνσολα και τον Γενικό Γραμματέα κ. Κώστα Λούλη.

Σε φιλικό κλίμα, αφού αρχικά ο Πρόεδρος συνεχάρη την ηγεσία για την ανάληψη των καθηκόντων τους, ακολούθησε εποικοδομητική και γόνιμη συζήτηση με ζητήματα που άπτονται του τουρισμού και της προσέλκυσης τουριστών υψηλού εισοδήματος.

Στη συνάντηση συμφωνήθηκε να χτιστεί ένας δίαυλος στενής συνεργασίας ανάμεσα στα Επιμελητήρια και το Υπουργείο Τουρισμού.

Στα πλαίσια της αγαστής αυτής συνεργασίας, ο Υπουργός ζήτησε από τον Πρόεδρο να αποστείλει υπόμνημα των θέσεων και των προτάσεων του, που θα αφορούν την τουριστική ανάπτυξη.
Προγραμματίστηκε επίσης συνάντηση προς τα τέλη του Αυγούστου με το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηριακού Ομίλου Ανάπτυξης Ελληνικών Νησιών (Ε.Ο.Α.Ε.Ν) για συζήτηση σχετικών θεμάτων.

Η ηγεσία του Υπουργείου προσκάλεσε τον Πρόεδρο κ. Σκιαδαρέση να συμμετάσχει στη σύσκεψη εργασίας που θα λάβει χώρα την Παρασκευή 26 Ιουλίου στο Υπουργείο Τουρισμού με θέμα τα καταδυτικά πάρκα.

Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος
Σκιαδαρέσης Σωτήρης

About Ομάδα Σύνταξης 27853 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.