Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη με τον νέο Διοικητή του Νοσοκομείου..


2020.02.03 @ Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Λευκάδας, Ανδρέα Κτενά, με τον νέο Διοικητή του Νοσοκομείου Λευκάδας, Ιωάννη Μπακαβό. #ΠΙΝ #Λευκάδα #ΔημόσιαΥγεία

«Το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας, έχει άμεσο αντίκτυπο τόσο στην ποιότητα ζωής των κατοίκων της Λευκάδας και των νησιών της, όσο και στο τουριστικό προϊόν της περιοχής», ήταν το κοινό συμπέρασμα κατά τη χθεσινή συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Λευκάδας, Ανδρέα Κτενά, με τον νέο Διοικητή του Νοσοκομείου Λευκάδας, Ιωάννη Μπάκαβο.

Στη διάρκεια της εθιμοτυπικής συνάντησης ο κ. Κτενάς καλωσόρισε τον νέο Διοικητή του Νοσοκομείου Λευκάδας και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα, ενώ συζητήθηκαν και οι δυνατότητες συνεργασίας για την αναβάθμιση των δημόσιων δομών υγείας στην επικράτεια της Περιφερειακής Ενότητας Λευκάδας και των υπηρεσιών που αυτές προσφέρουν στους κατοίκους και τους επισκέπτες.

2020.02.03 @ Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Λευκάδας, Ανδρέα Κτενά, με τον νέο Διοικητή του Νοσοκομείου Λευκάδας, Ιωάννη Μπακαβό. #ΠΙΝ #Λευκάδα #ΔημόσιαΥγεία

Ο Αντιπεριφερειάρχης Λευκάδας επικεντρώθηκε ιδιαίτερα στο ζήτημα της επαρκούς υγειονομικής κάλυψης του Καλάμου και του Καστού, και ζήτησε από τον κ. Μπάκαβο τη συνεργασία του, ώστε να διερευνηθεί η δυνατότητα εγκατάστασης λύσεων Τηλεϊατρικής στα δύο αυτά νησιά, πρόταση που έτυχε της θετικής ανταπόκρισης του νέου Διοικητή.

Από την πλευρά του ο κ. Μπάκαβος τόνισε το πρόβλημα της έλλειψης προσωπικού, αλλά και την ανάγκη βελτίωσης των υποδομών του Κέντρου Υγείας της Βασιλικής.

«Η υποστελέχωση των υπηρεσιών μας, είναι ένα σημαντικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε και εμείς ως Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση, και θα πρέπει το Κράτος να στρέψει σύντομα το βλέμμα του στο πρόβλημα αυτό. Ωστόσο, η Περιφερειακή Ενότητα Λευκάδας, αντιλαμβανόμενη την ανάγκη αυτή στον ευαίσθητο τομέα της Δημόσιας Υγείας, ενισχύει από τους δικούς της λιγοστούς πόρους και τη στελέχωση των δομών υγείας της Λευκάδας με επικουρικούς γιατρούς» ανέφερε ο Αντιπεριφερειάρχης Λευκάδας και συμπλήρωσε:

«Το Κέντρο Υγείας της Βασιλικής έχει σημαντικό ρόλο στις υπηρεσίες υγείας που παρέχει το νησί μας, τόσο στους κατοίκους, όσο και στους επισκέπτες. Θα είμαστε δίπλα σας, ώστε συνεργαζόμενοι, να αξιοποιήσουμε κάθε δυνατότητα εθνικής και ευρωπαϊκής χρηματοδότησης για την αναβάθμισή του.».

 

 

About Ομάδα Σύνταξης 27933 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.