Συνάντηση Θανάση Καββαδά με Μητροπολίτη και Ηγούμενο Ι. Μ.Φανερωμένης.


Τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Λευκάδας και Ιθάκης κ.κ. Θεόφιλος  επισκέφθηκε ο υποψήφιος βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στο νομό Λευκάδας Θανάσης Καββαδάς.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης αντάλλαξαν απόψεις επί επίκαιρων θεμάτων ενώ δεν παρέλειψαν να αναφερθούν και στο πόσο σημαντικό για τον δοκιμαζόμενους πολίτες είναι η συνύπαρξη και συμπόρευση της τοπικής εκκλησίας με την αυτοδιοίκηση και τον τοπικό βουλευτή έτσι ώστε να αντιμετωπίζονται και να δίνονται λύσεις στα προβλήματα των πολιτών.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκαν στην ανάγκη για ενίσχυση και στήριξη του κοινωνικού έργου της εκκλησίας, καθώς και στην ανάγκη αποκατάστασης εκκλησιαστικών μνημείων του νησιού, που θα ενισχύσουν το θρησκευτικό στοιχείο και θα τονώσουν τη θρησκευτική πίστη.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ.κ. Θεόφιλος ευχήθηκε στον κ. Καββαδά καλή επιτυχία στον προεκλογικό του αγώνα.

Ο κ. Καββαδάς είχε συνάντηση και με τον ηγούμενο της Ιεράς Μονής Φανερωμένης πατέρα Νικηφόρο Ασπρογέρακα, ο οποίος επίσης του ευχήθηκε καλή δύναμη ενόψει των εθνικών εκλογών.

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΝΟΜΟΥ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΚΑΒΒΑΔΑ

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 22640 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.