Συνάντηση Επτανησιακής Συνομοσπονδίας με την Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΗΣ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ

ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ

Η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων κ. Ρόδη Κράτσα-Τσαγκαροπούλου συναντήθηκε στην Αθήνα με τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Επτανησιακής Συνομοσπονδίας, η οποία ως τριτοβάθμιος φορέας πολιτισμού εκπροσωπεί όλα τα Ιόνια Νησιά, σε μια πρώτη συνάντηση γνωριμίας και μια πρώτη εκτίμηση των προβλημάτων που αφορούν τα νησιά μας.

Η Περιφερειάρχης υποδέχτηκε πολύ φιλικά και φιλόξενα το Δ.Σ. της Επτανησιακής Συνομοσπονδίας και ενημερώθηκε για το πολιτιστικό, επιστημονικό και κοινωνικό έργο της.

Τα Μέλη του Δ.Σ. της Συνομοσπονδίας, επίσης, επεσήμαναν τα κύρια προβλήματα και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν τα νησιά μας, και για τα οποία απαιτείται άμεση παρέμβαση και αντιμετώπιση από την Π.Ι.Ν και τους αντίστοιχους Δήμους.

Η Περιφερειάρχης ανέπτυξε εν συντομία τα σχέδια της Περιφέρειας για την αντιμετώπιση των προβλημάτων των νησιών .

Αναπτύχθηκαν, τέλος, προτάσεις συνεργασίας της Π.Ι.Ν με την Επτανησιακή Συνομοσπονδία στα πλαίσια από κοινού πολιτιστικών δράσεων.

Η Επτανησιακή Συνομοσπονδία ευχαρίστησε την κ. Περιφερειάρχη για την εποικοδομητική συνάντηση και συμφώνησαν να επακολουθήσουν κι άλλες συναντήσεις συνεργασίας σχετικές με θέματα που αφορούν στα νησιά μας και κοινές δράσεις με τη Συνομοσπονδία.

Η Πρόεδρος Η Γενική Γραμματέας

Βασιλική Σαμίου-Φλωροπούλου Άννα Αλεξανδράτου- Δελλαπόρτα

 

About Ομάδα Σύνταξης 27933 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.